EltenLink

[Informacja] Zmiany na forum

Wróć do Kontakt z moderacją

#61 Zuzler

Wątek "Rh voice" został przeniesiony do grupy "Telefony" i scalony z już istniejącym wątkiem na ten temat.

2022-08-26 22:10

#62 Zuzler

1 wpis został przeniesiony z "Księgi zażaleń" do "Księgi pochwał", a 2 posty do niego nawiązujące uległy kasacji.

2022-09-01 18:57

#63 cinkciarzpl

Wątek:
"Opieka nad dzieckiem przez osobę niewidomą"
jako duplikat wątków już istniejących został zamknięty oraz zarchiwizowany.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-09-05 13:52

#64 Zuzler

Wątek "[zażalenie] Znowu kuriozalna sytuacja z jednym wątkiem" został zamknięty i zarchiwizowany.

2022-09-06 11:19

#65 Zuzler

Z grupy "Samodzielność niewidomych" przyjechał wątek "Katalog tekstów nauczycieli używanych w stosunku do uczniów".

2022-09-10 12:44

#66 monstricek

Wątek o nazwie "Grupa dla interesujących się dźwiękiem, uzupełnienie mojego podcastu dla widzących teraz również dla osób niewidomych, sprawdź!" został zamknięty, ponieważ dyskusja jest wyczerpana. Dziękujemy każdemu autorowi grup o dźwięku za podjęcie inicjatywy. Tylko czas pokaże, która grupa będzie miała większą popularność i będzie bardziej przydatna dla użytkowników.

2022-09-25 21:14

#67 cinkciarzpl

Wątek:
"Hejt Piecberg"
Wysłano odpowiedniejszej na globalne tematy grupie tj. rozwój Eltena

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-09-27 20:19

#68 cinkciarzpl

Wątek:
"za ojczyznę"
oczyszczony z offtopu i hejtu na tle etnicznym.

Edytowano 2022-10-23 16:57

#69 MonikaZarczuk

Wątek Kontrowersyjny artykuł o karalnym procederze w ośrodku w Laskach został oczyszczony z postów zawierających osobiste wycieczki, jak i tych niedotyczących tematu.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2022-10-26 00:08

#70 cinkciarzpl

Wątek "Program do słuchania książek na komputerze" zaoferowano grupi informatyka.

Edytowano 2022-11-11 13:19

#71 Zuzler

Z jednego z wątków w grupie samodzielnościowej przyjechało do nas kilkanaście wpisów. Znajdziecie je w wątku "Szkolne wybryki" na forum "Integracja eltenowiczów".

2022-11-18 21:00

#72 Zuzler

Przeniosłam wpis Fraaneeka ze "Śmiesznych pomyłek pisemnych i mówionych" do "Śmiesznych przypadków screen readerów".

2022-11-21 14:48

#73 Zuzler

Wątki "Zabawa Mikołajkowa po raz kolejny"
i "a może by tak kody pisankowe porozdawać w konkursach?" zostały zarchiwizowane.
Wątek "Zabawki" został przeniesiony z forum "inne" na integracyjne i nosi obecnie tytuł "Nasze ulubione zabawki".

Edytowano 2022-11-24 09:46

#74 cinkciarzpl

"Jakich eltenowiczów spotkaliśmy na prawdę" / "Na niby" sprawa uporządkowana przez przeniesienie błędnie zaadresowanego postu i usunięcie wpisów odwołujących się bezpośrednio do niego.

2022-11-29 14:08

#75 MonikaZarczuk

Usunięto ostatnie posty nie na temat z wątku "Kontrowersyjny artykuł o karalnym procederze w ośrodku w Laskach"

2022-12-20 14:27

#76 Zuzler

Wątek "Poszukuję swojego starego numeru" został zarchiwizowany.

2022-12-23 07:46

#77 Zuzler

2 ostatnie wpisy z wątku "Śmieszne przesłuchy" zostały usunięte.

2023-02-05 04:52

#78 Zuzler

Wątek "Prawo dotyczące zwrotu przy zakupie przez internet" z grupy "Telefony" znajduje się od teraz na tutejszym forum "Inne".

2023-02-09 20:41

#79 Zuzler

Wątek "Ścieżka do Betlejem rusza ponownie" został zamknięty i zarchiwizowany.

Edytowano 2023-02-17 18:33

#80 MonikaZarczuk

Wątek "4 klasiści będą dostawać za darmo, laptopy?" został oczyszczony z postów niedotyczących tematu.

2023-02-17 23:59