[Informacja] Zmiany na forum
Wróć do Kontakt z moderacją#1 cinkciarzpl
Coś zniknęło? Być może po prostu zmieniło lokalizację? Jeśli tak, to w tym wątku znajdziesz stosowne info.
#2 cinkciarzpl
Wydarzenia i Nowiny. Zarchiwizowano wątki, których ostatnia aktywność miała miejsce przed rokiem 2021 oraz wątek "O co chodzi z zabieraniem telewizji". Duplikat.
Kontakt z moderacją: Zarchiwizowano wątek rs anonsujący nową administrację.
#3 Zuzler
Na forum "Integracja eltenowiczów" przeniesiono wątki:
"Postanowienia noworoczne",
"Narkoza",
"Zainteresowania, które porzuciliście",
"Jak radzicie sobie ze stresem",
"Kto zasypia przy muzyce",
"Błędy językowe jakich wam trudno unikać".
Wątek "Jak słuchacie muzyki" natomiast trafił do grupy "Kultura i sztuka".
Ponadto w nocy wydzielono z "Księgi absurdów" offtop o przyciskach w komunikacji miejskiej, który znajdziecie teraz w grupie "Samodzielność niewidomych".
#4 Zuzler
Scalono wątki "Postanowienia noworoczne - robicie" oraz "Postanowienia noworoczne". Powstały wątek znajdziecie na forum "Integracja".
#5 Zuzler
Wątek "Bla bla car" został scalony z analogicznym wątkiem w grupie "Samodzielność niewidomych".
Wątek "Jak brzmieliśmy w przeszłości" z forum "Integracja eltenowiczów" został natomiast zarchiwizowany, ponieważ dublował się z wątkiem na forum mieszanym.
Wątek o płatnych badaniach w Krakowie również został zarchiwizowany, ponieważ badania, o których tam mowa zakończyły się kilka miesięcy temu.
#6 MonikaZarczuk
Utworzyłam nowe forum:"Związki i seksualność osób niewidomych"
Przeniosłam tam następujące wątki:
Co Wam się podoba w partnerze?, Autor: MonikaZarczuk,
czystość przed małżeńska według was jest ważna? czy nie. czy wart czekać z seksem do ślubu?, Autor: biedrona333,
Mniejszości seksualne, Autor: cinkciarzpl,
Afrodyzjaki - macie jakieś?, Autor: MonikaZarczuk,
Mieszkanie razem przed ślubem co sądzicie, Autor: magmar,
[18 plus] Wazektomia nowoczesna metoda antykoncepcji dla męrzczyzn, Autor: Aoi,
[18 plus] Seksualność a religia, Autor: cinkciarzpl,
Zapraszam do tworzenia nowych tematów i aktywności na nowym forum.
Liczę na ciekawe dyskusje.
Jeśli zauważycie jakiś inny wątek, który należałoby tam przenieść, dajcie mi znać prywatnie.
#7 Zuzler
Na nowo utworzone forum o związkach przeniesione zostały wątki "Związki niewidomych" oraz "Niewidomi a erotyka" z grupy "Samodzielność niewidomych".
#8 cinkciarzpl
Wątek autorstwa Magmar pt.
Dla czego na tym forum pojawia się problem z tłumaczeniem zagadnień tyfloinformatycznych od podstaw z działu Inne PSE przesłano grupie informatyka. Obecnie znajduje się w dziale Ogólne.
#9 cinkciarzpl
Temat:
Znikające wątki
przeniesiony z ogłoszeń do kontaktu z moderacją.
#10 Zuzler
Usunięto powtarzający się wpis użytkownika Piecberg z wątków "Księga zażaleń" i "Księga absurdów", ponieważ wątki te mają charakter czysto rozrywkowy, a ktokolwiek chciałby podyskutować na temat działań moderacji grupy, zobowiązany jest do kontaktowania się z nami osobiście lub umieszczenia swoich opinii na forum "Kontakt z moderacją".
#11 MonikaZarczuk
Wątek: "Czy niepełnosprawność pozbawia płci?, Autor: MonikaZarczuk" został przeniesiony z grupy na temat samodzielności osób niewidomych do PSE na forum Związki i seksualność..."
#12 cinkciarzpl
Wątek:
"Jak odtworzyć singiel z Winyla"
Wyekspedjowany na grupę Elektronika. Znajduje się obecnie w jej dziale "Audio"
#13 monstricek
Wątek: "Inwazja Rosji na Ukrainę czy tam Ukrainy na Rosję? Sam już nie wiem" został przeniesiony z innych do wydarzeń i nowin.
#14 cinkciarzpl
Wątek:
"Inwazja Rosji na Ukrainę czy tam Ukrainy na Rosję? Sam już nie wiem"
Oczyszczony z postów rozrywkowo naparzających. Zmieniono nazwę
#15 cinkciarzpl
Wątek:
"Amantadyna; lek na covid19"
Zamknięty wobec oczywistych naukowych przesłanek. Jest też źródłem bezsensownych dyskusji z których nic nie wynika poza eskalacją.
#16 Zuzler
Wątek "Księga pochwał" oczyszczony z treści obraźliwych oraz moich dwóch wypowiedzi.
#17 cinkciarzpl
Wątek:
"Czeczeński uran od Jurija Owsienki czyli epicka aukcja charytatywna na WOŚP".
Zarchiwizowany w związku z jego zamknięciem.
#18 cinkciarzpl
Wątek:
"Czy warto kupić Applewatcha i Macbooka"
Oddano grupie informatyka. Obecnie na forum "Komputery i Akcesoria".
#19 cinkciarzpl
Wątek poświęcony uprogowieniu 500+ przeniesiony do kwestii prawnych w Samodzielności.
#20 cinkciarzpl
Wątek
"Nasze pierwsze podejścia. Kiedy i jak?"
Na forum związki i seksualność
Oczyszczono z offtopicu.