Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#1061 lwica
Czytam fajną serię, dawno nic mnie aż tak nie wciągnęło. :)
#1062 Zuzler
Półeczka wisi do dziś. Zastanawiam się nad dokupieniem drugiej w takim układzie.
#1063 djsenter
Noo, to pierwsze poważne miksowanko trwa, dwa projekty po 7 ścierzek i co najważniejsze, wolna wola.
Mogę kawałki zmiksować jak chcę, ale oczywiście dostałem też utwory referęcyjne, co by sobie dowolnie elementy jakieś z nich przytulić i zastosować.
PS. Kocham delay, piękne rzeczy można z nim zrobić, a i dodaje on atmosfery i życia takim wokalom np. Marzenia powoli się spełniają!
#1064 skrzypenka
Co czytasz?
-- (lwica):
Czytam fajną serię, dawno nic mnie aż tak nie wciągnęło. :)
--
#1065 MarOlk
Może to absurdalne, ale byłem dzisiaj na rynku w Pacanowie przy pomniku Koziołka Matołka :P
#1066 mustafa
Sąsiedzi mają imprezę. A niech się bawią ludziki.
#1067 lwica
@Skrzypenka Serię o Dorze Wilk.
#1068 misiek
To jak to szło? W Pacanowie kozy kują, więc koziołek mądra głowa, kupił sobie skrzynę piwa, żeby dojść do Pacanowa. :D :D :D
-- (MarOlk):
Może to absurdalne, ale byłem dzisiaj na rynku w Pacanowie przy pomniku Koziołka Matołka :P
--
#1069 Agata.d
Czytałam to, ale nie przebrnęłam przez wszystkie części. Za dużo erotyki jak dla mnie. No i główna bohaterka zbyt kontrowersyjna, chociaż świad przedstawiony dość ciekawy.
-- (lwica):
@Skrzypenka Serię o Dorze Wilk.
--
#1070 Paulinux
Jedna z moich świeżych konwersacji na Telegramie niemal cała nadaje się do rozrzucenia po wątkach, w których mamy wklejać coś śmiesznego. Gdyby nie to, że pół z tego to wewnętrzne żarty, uczyniłabym to. To taka jedna z niewielu pozytywnych rzeczy w moim obecnym życiu, ale i tak lepszy rydz niż Rydzyk :)
#1071 EugeniuszPompiusz
Tak mie na fizolofię wzięło.:
Otóż Mam sobie, słuchajcie, jak parę tu zresztą osób wysyłkę internetową szybszą, niż dowolny dysk SATA1 iiwiększość tałatajstwa SATA2 połączonego po USB 2.0. Ot, Signum temporis.
No to co? Dialogi w stylu "Zrobiłbym u Ciebie backup tego dwuterabajtowego dysku".
- "No spoko, za 12 godzin będzie gotowe." czas start czy coś w tym stylu.
#1072 mustafa
Mój apple watch oddany na gwarancję został wymieniony na zupełnie nowy.
#1073 camila
Ja za to dzisiaj wymieniłam GTR na GTS 3 - smartwatch wygląda niesamowicie, a ja jestem zachwycona płynnością interfejsu, lecz trochę zaniepokojona, że powiadomienia przychodzą z opóźnieniem.
#1074 djsenter
Senter zmęczony, zadowolony kładzię się dziś spać, moi drodzy.
Jestem taak bliski sukcesu!
#1075 Zuzler
Ludzie przyjechały. Sądząc po tym, jak często kogoś spotykam albo zapraszam, to chyba jestem bardzo towarzyską osobą. :O
#1076 mustafa
Burza jest i na prawdę zajebista ulewa.
#1077 djdenismusic
Właśnie zjadłem taaaakie zajebiste sushi!
#1078 Zuzler
Kot - istota, której zaufanie nie tak łatwo zyskać, której całkowita uległość oznacza odpowiedzialność ze strony tego, komu jest uległa, która dobrze umie poradzić sobie sama ze sobą i do opiekuna może się nawet nie zbliżać, jeśli tego nie chce. I taka to włąśnie istotka, jak zresztą prawie co dzień, położyła mi sie na głowie, za chwilę da ufnie przytulić i tak cieplutko mruczy. <3 I ten zwierzak, inaczej niż praktycznie wszyscy ludzie, jest ze mną od 10 lat, zawsze tak samo oddany, przytulny i chcący mieć ze mną do czynienia także wtedy, gdy nikt przy zdrowych zmysłach by tego nie chciał. :) Nie mogę w związku z tym uwierzyć, że koty nie przywiązują się do ludzi. Jeśli już, to nie każdy człowiek na to sobie umie zarobić albo ma takie szczęście.
#1079 papierek
Raczej bym powiedział, że nie każdy kot i nie każdy w tym samym stopniu, niemniej generalnie psy bardziej się przywiązują, to jest fakt, ale i wśród psów znajdą się odludki, no więc koty też muszą mieć jednostki, które zaburzają średnią. xd
#1080 tomecki
Odwlekane i przekładane ileś razy spotkanie w końcu odbyło się! Dzięki wielkie! Przy okazji jak tam suszarka?