Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#1041 camila
Krewetki uwielbiam nade wszystko <33
#1042 balteam
Smarzone krewetki dobre, albo w ostrej zupie.
#1043 misiek
A szczegulnie druga opcja.
#1044 Snajper22
Pogoda letnia, wrapik zjedzony i milkshake wypity, czyli dzień można uznać jak narazie za udany. :)
Cormac McCarthy, "Droga"
#1045 djsenter
Wczoraj około 21 nam się nudziło, więc poszedłem z Longiem i Marcinem do sali sportowej który odziwo był otwarty i pusty.
Bez niczyjej wiedzy wzieliśmy sobie piłkę do goalballa i zorganizowaliśmy sobie mały trening, :D
Nikt nic o tym nie wspominał, a tu w koledżu lubią się srać do wszystkiego, więc hehe naprawdę się cieszę.
#1046 balteam
Panie, ty tam showdowna ogarniaj, za rok mistrzostwa świata na 95% u was :D
#1047 lwica
Krewetki dobre, a ośmiornica jeszcze lepsza. <3
Wczoraj znów miałam miły dzień, i sympatyczne wieczorne spotkanie. :)
#1048 Agata.d
Ooo tak, w ostrej zupie są chyba najlepsze.
-- (balteam):
Smarzone krewetki dobre, albo w ostrej zupie.
--
#1049 Zuzler
Aaaaaaaalllllllle cudny weekend! A jeszcze w czwartek o tej porze nie sądziłam, że w ogóle gdziekolwiek pojadę.
#1050 mustafa
Kurs bitcojna dalej spada, tylko się cieszyć.
#1051 cinkciarzpl
Ostry. kebab. Na prawdę ostry.
#1052 MarOlk
Będzie piekło :P
#1053 mustafa
Gdzie takiego kupić. Ostatnio jednego jadłem, taki turek pyta mnie o ostrość. Mówie mu, że najostrzejszy, on się upewnia czy szpital, ja mu muwię, że tak, że szpital, ale pomimo, że ogień z dupy był, to szału nie było.
-- (cinkciarzpl):
Ostry. kebab. Na prawdę ostry.
--
#1054 misiek
Eee, może tylko swędziało.
#1055 Agata.d
Z tego co wiem to o takie naprawdę ostre kebsy trudno. Nawet te, które mają być ostre jakoś nie powalają. Jeśli chce się zjeść coś naprawdę takiego, że będzie piekło to polecam indyjską kuchnię, acz kolwiek ja chyba już tak się wyrobiłam, że mnie mało co piecze.
#1057 Zuzler
Kupiłam półeczkę pod prysznic na przyssawki. Jeszcze nie spadła, więc może...
#1058 mustafa
Oj, z przyssawkami mam kiepskie doświadczenia. Kupiłem kiedyś haczyki, żeby rękawice kuchenne zawiesić, albo ręczniczek kuchenny, i odpadały.
-- (Zuzler):
Kupiłam półeczkę pod prysznic na przyssawki. Jeszcze nie spadła, więc może...
--
#1059 lwica
Bardzo miłe popołudnie z przesympatycznymi ludźmi. :)
#1060 camila
14 lipca będę miała konsultację w sprawie przyjęcia na program metadonowy. Yesss! Nawet jeśli mnie ni przyjmą, powiedzą co dalej robić przynajmniej. Jestem gotowa jeździć 3 godziny każdego dnia w jedną stronę by ów metadon odbierać.