Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#701 camila
Kupiłam spotify ;)
#702 djsenter
Gratki, znalazłem tam od Stycznia już kilka zespołów i artystów którzy osładzają mi życie, więc polecam.
#703 Postukujacy
A Youtube warto, poleca ktoś? Wkurzają mnie te reklamy.
#704 camila
A jak włączyć wyszukiwanie podobnych utworów na podstwie aktualnie słuchanego na desktopowej appce?
#705 camila
Zainstaluj Youtube Vanced - nie trzeba roota do telefonu, chyba, że używasz iOS.
#706 Postukujacy
Nie no Andka mam. A na PC sam adblock starcza?
#707 camila
Tak. Vanced ma jeszcze taką zaletę, że można ekran wyłączyć - działą jak normalne premium.
#708 djsenter
@Camila wiesz co?
Polecam ci pododawać sobie do opserwowanych masę wykonawców których lubisz, a wtedy będziesz miała możliwość słuchania daily mixów, składanek i tak dalej.
Jeszcze jest taka możliwość, że kiedy klikniesz w danego wykonawce, pokazują ci się inni, którzy mogą ci się spodobać.
Fani lubią też, chyba tak się to nazywało.
Warto zawsze polubić fajne utwory, to i lepiej Spotify personalizuje.
Niestety Spotify używam głównie na IPhonie, a na PC to tak na czuja.
#709 mustafa
youtube chyba ostatnio zrobił porządek z Vanced.
Ja przez ponad rok miałem subskrypcję indywidualnną, od grudnia mam youtube family, mam 6 osób i wychodzi po 8 ziko od łepka miesięcznie. Spoko opcja, tym bardziej, że nie tylko muzyka jest bez reklam, ale i pełnoprawne wlogi, a oglądam mnustwo, jak wlog ma 2h to jest to duża oszczędność czasu i nerwów.
#710 Agata.d
No ja też właśnie jestem w youtube familly. Z paroma osobami sobie wykupiliśmy, ale jeszcze nie wiem jak działa, dopiero będę testować.
#711 Postukujacy
Ja też oglądam ciągle na YT coś, zwłaszcza w kuchni, bo lubię jak do mnie cokolwiek gada. Nawet przy zasypianiu mam puszczonego i czasem gada albo gra do rana. Te reklamy w nocy potrafią przyprawić o zawał, leci coś muzycznie delikatnego a tu nagle: jeb! reklama.
#712 mustafa
Dokładnie. Na noc są fajne stramy na żywo z odgłosami natury. Niektóre trwają nieprzerwanie od pół roku.
#713 camila
Vanced nadal działa, więc jesteś w błędzie. ;)
#714 mustafa
Działa dla tych, co już mają to zainstalowane. Jak zmienisz telefon to już nie zainstalujesz.
#715 zywek
Nie,, normalnie vanced zainstalować można i działa.
#716 camila
Dzisiaj odbieram monitor <3
#717 Zuzler
Brajlowski?
#718 Postukujacy
Eee, podejrzewam, że chodzi raczej o numer pisma Monitor.
#719 DJGraco
A może odsłuchowy? :D
#720 camila
Monitor 27-calowy. Kilka lat się nad tym zastanawiałam i w końcu coś kupiłam żeby lapa podpiąć i lepiej widzieć podczas oglądania czegoś czy korzystania z lupy windowsowej.