Księga pochwał 27.01.2022 6.07.2022
Wróć do Wątki archiwalne#521 camila
Mam ten luksus co roku :D
#522 kazek5p
Zazdroszczę.
-- (camila):
Mam ten luksus co roku :D
--
#523 DJGraco
Ja jadłem kiedyś takiego prawdziwego pomidora z domowego ogródka chyba. Ale nie był on okrągły jak te kupowane w sklepach tylko miał nieregularny krztałt.
#524 cinkciarzpl
No i potasik wjeżdża z nimi, jak ktoś ma problemy z tym. :)
#525 misiek
Ale serio, jakoś w sezonie zimowym faktycznie pomidory są niedobre, takie twarde i generalnie bezpółciowe. Tylko na sos się nadają.
#526 lwica
Ja mam ze szpinakiem tak, jak niektórzy z brukselką. :) Uwielbiam. <3
#527 Agata.d
Ja też uwielbiam szpinak. W przedszkolu byłam jedynym dzieckiem, które jadło go bez protestów. Zgadzam się z przedmówcami, że zimową porą pomidory są do niczego.
#528 adelcia
oooj, teś lubię
-- (lwica):
Ja mam ze szpinakiem tak, jak niektórzy z brukselką. :) Uwielbiam. <3
--
#529 Zuzler
Szpinaaaś! Najlepiej taki z czosneczkiem, na masełku... <3
#530 djsenter
Z mięskiem, mmm
#531 Puszkin
Szpinak, pomidory, brukselka, banany to wszystko lubię, ale za oliwkami nie przepadam jakoś.
#532 Monte
Brukselka jak najbardziej, szpinak już nie.
#533 mustafa
Ludzie, co z wami, jak można lubić brukselkę.
#534 Monia01
Właśńie też nie rozumiem
🇺🇦 🇵🇱
#535 grzegorzm
Ogólnie nie lubię brukselki, ponieważ bardzo często typu w zupie jest ona źle robiona. Kiedyś jadłem taką, kaóra była do za akceptowania.
Chodzi o to, że brukselka z tego co się dowiedziałem potrzebuje dużo soli i innych przypraw i wtedy jest w miarę, nie żebym za nią przepadał, ale da się zjeść.
#536 sanklip
Mam butlę z filtrem. I się cieszę :D
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#537 MarOlk
Byliśmy wczoraj na stand-upie Mateusza Sochy i innych. Brzuch ze śmiechu boli...
#538 Agata.d
Dziś jadę do domu rodzinnego. W końcu na dłużej niż tylko na weekend. Odpocznę sobie od zrzędzenia babci i słuchania jej telewizora.
#539 Paulinux
Też będę mieć butlę z filtrem. Dzisiaj dostanę :)
#540 adelcia
jakby te butle mieli chocias litr, tes bym sie zastanowilam zeby miec nawycieczkach fajna wode, ale tak to niebardzo.
-- (Paulinux):
Też będę mieć butlę z filtrem. Dzisiaj dostanę :)
--