Tak- to, że są lepsze i bardziej dostępne alternatywy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Prawdę mówiąc to na komputery niebardzo, bo niestety oficjalnej aplikacji messenger na pulpit nie ma, a strona messenger.com do najwygodniejszych nie należy.
jest appka messenger
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Ale nie jest to oficjalna aplikacja od facebooka.
bo messengera
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No i co z tego? Ważne, że działa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
tylko w tym momęcie nie ma takiej gwarancji, że zawsze będzie.
A miałeś gwarancję od renomowanej firmy Microsoft, że Skype zawsze będzie dostępny? A nie- przepraszam, w pełni dostępny to on nigdy nie był.
Nie, ale mam gwarancje, że raczej zaloguje się na własne konto.
Ciekawe- ktoś pisał, że nawet tego nie może zrobić, a nawet jeśli się zalogujesz, to co ci to da jeśli na tym koncie nic nie zrobisz, a jeśli nawet zrobisz to jakimiś dziwnymi sposobami, że w końcu cię trafi szlak i całkowicie sobie odpuścisz używanie danego programu. Ja tak ze Skypem zrobiłem pięć lat temu, albo więcej. Używałem go tylko w wypadku, gdy z daną osobą można było porozmawiać tylko przez ten wynalazek. I widzę, że dobrze zrobiłem, skoro jest z tym shitem co raz gorzej.
Ten messenger z tego co go testowałem wcale jakoś lepiej niż obecny skype nie wygląda no chyba że to jakaś inna aplikacja.
Messenger For Desktop zapewne, innej nie znam i to wygląda tak samo, jak strona messenger.com, więc...
hej witajcie.
sluchajcie kochani, czy w win10 ten skype ktory tam jest od instalacji czy to ten mniej czy wiecej dostepny z tych oosiemkowych? czy ten skypektory juz tam jest czy to jest ten z windows store? bo chyba sa dwie wersje tych osiemkowych ijakos sie w tym zagubilam.
Nie, jest jedna wersja skypea 8. Ta ze sklepu to 14 bodajże.
Tak naprawdę skype w wersji 8 też jest dostepny, ale trudno się go obsługuje.
Polecam ci Adela wersję ze sklepu 14.
a wiec jednak sa dwie wersje?i sklepowa i pozasklepowa?
musze sprawdzic jaka jest wersja to co tu terza mam.
widze tu:
Skype 12.1815.210.0
ale ty mowiles o 14 tce a ja mam 12tke.
No to nie wiem dla czego.
A naciśnij kombinacje klawiszy winkey+r i w okienku wpisz
winver
I powiedz co ci wyskakuje.