Pytanie czy masz najnowszą dziesiątkę bo to też od tego zależy.
niema mnie na insiderze to moze dla tego?
Nie chodzi o oficjalną najnowszą wersję.
a czy ja najnowsza aktualizacje win w ktorej byl by i ten skype moge pobrac w internecie i zainstalowac?
--Cytat (DJGraco):
No to nie wiem dla czego.
A naciśnij kombinacje klawiszy winkey+r i w okienku wpisz
winver
I powiedz co ci wyskakuje.
--Koniec cytatu
pisze mmi tak:
wersja 1803 (Zestawienie 17134.345)
No to pobierz z microsoft store.
jak weszlam w microsoft store i wpisalam skype, i otworzilam ten ktory tam mi znalazlo, to niebylo tam pobieranie, tylko zebym go uruchomilam.
bylam i w aktualizacjach i tes nic niema.
moze to dla tego nieumiem pobac najnowszego, ze niemam tam zalogowanego konta microsoft?
Nie musisz czekać na aktualizacje dziesiątki bo microsoft ją wstrzymał z powodu błędów.
niestety mimo, że ten skype uwp co będzie w najnowszej aktualizacji dziesiony wygląda podobnie do tego 8 electron to jednak electrona obsługuje się szybciej bo można używać klawiszy szybkiej nawigacji, a poza tym ten uwp ma jakieś problemy i czasem mu coś dobija bo nie dzwoni kiedy ktoś do mnie dzwoni, gdybym nie miał skype mobilnego to bym nie wiedział że ktoś dzwoni.\
Takich jazd nie mam w tym skype electrron
cooo? sskype uwp i skype electron? o co chodzi?
Skype electron to skype 8, a skype uwp to ten ze sklepu i mam wrażenie, że to właśnie wersja electron rozwija się szybciej.
a gdzie mozna tego Skype electron pobrac? ma ktos besposredniego linka do aktualnej wersji?
a w ogole ten Skype electron to tes produkt microsofta, albo kogos innego?
microsoftu ze strony skype.com
tutaj:
https://www.skype.com/pl/get-skype/da sie pobrac skype dla win10, ale to ten, ktory juz mam. odsyla mnie to do sklepu windovs ale tam sie okazuje ze juz go mam pobranego.
coo? skype 8.32? no ok sproboje, dziekuje wam wszystkim.
oo a m a ktos skroty klawiszowe podreka?