Witajcie. Na wstępie tak wiem, Pates stworzył podobny temat lecz mó jest nieco inny ponieważ chodzi mi o konkretny typ mikrofonów. Poszukuję dobrego mikrofonu do max 200 ZŁ. Może być on na USB lub Jack 3,5MM. Mikrofon potrzebny mi do nagrywania wokalu, bo czasem jakiś track nagram i Podcastów lub po prostu lets playi. Jeśli znacie jakieś sensowne, dajcie znać najlepiej wrzucając też tutaj link do jakiejś prezentacji.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Za nisko mierzysz. powyżej 300 zł jest novox nc 1, który jest przyzwoity, blue snowball, którego mi się trafił wadliwy egzamplarz, widziałęm też jakies superluxy, ale modelu teraz nie pamiętam.
odłóż jeszcze ze sto pisiont i blue snowball, wszystko niżej to shit
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Novox NC1 dobry. Mój koordynator go ma i naprawdę jest świetny.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
o to jest naprawde ciekawe, ale jak to powiedzial wczesniej kolega Pates, shury to sa mikrofony o dobrej jakosci dzwieku, które wykorzystuje sie nie tylko do wokalu ale tez do naglasniania fortepianu badz perkusji, bo maja bardzo szerokie pasmo przenoszenia, dziele sie z wami swoja wiedza jako z kolegami, bo jestem z zawodu muzykiem, wiec pewne rzeczy wiem
tak Pates masz racje, ale przejsciówka nie moze byc za luzna bo wtyczka bedzie wypadala, i nie moze byc plastikowa tylko metalowa bo jest bardziej trwala