Integracja Eltenowiczów

pochwalcie się znajomościami

Założony przez jamajka 143 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 7 z 8

#121 1 polubienie

Oj zapomniałem że się tu już wypowiadałem. Nooo wniosek z tego jeden, zanim się coś napisze trzeba przeczytać cały wątek. xd
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#122 3 polubienia

Jestem znajomym Piaska... i mam paszport Polsatu ;-)

OOO ten paszport polsatu to złoto, czar wspomnień.
-- (MarOlk):
Jestem znajomym Piaska... i mam paszport Polsatu ;-)

--

ja poznałam joannę jabłczyńską, annę dymną, braci golców, beatę kozidrak, janusza laskowskiego, małgorzatę musierowicz.

A właśnie, koleżanka przypomniała mi jeszcze spotkanie z Małgorzatą Musierowicz. Przyjechaliśmy wtedy do Poznania, bo moja grupa wygrała jakiśtam konkurs jej książek i mieliśmy spotkanie z nią. Jak mam być szczera, nie przypadło mi do gustu to spotkanie, bo nie przepadam za książkami tej autorki.
Give me a sign.

Pragnę z wielką przyjemnością dorzucić dwie postacie:
1. Wojciech Sokolnicki, który był instruktorem naszej grupy podczas festiwalu w Bochni.

https://www.youtube.com/watch?v=CFWGQG3k9II

2. Janusz Yanina Iwański, który prowadził warsztaty z inną grupą, a ja wkręciłam się na jego prywatny koncert z akompaniamentem gitary, tzn/ w sali warsztatowej grał nam swoją twórczość, śpiewał Beatlesów, piosenki Marka Jackowskiego itd.
Oto jego najbardziej znany przebój:
https://www.youtube.com/watch?v=a66Q-0RiKwY
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#127 1 polubienie

Przypomniało mi się jeszcze, że osobiście dostałam autografy od Magdy Anioł i od lidera zespołu Zakopower. W obu przypadkach byłam na ich koncertach i po nich dostałam autografy.
Give me a sign.

Od Sebusia?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#129 1 polubienie

Tak, chyba nazywał się Sebastian Karpiel-Bułecka, ale nie jestem pewna.
Give me a sign.

#130 1 polubienie

Tak właśnie się nazywa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Chyba tu jeszcze nie pisałam, że byłam na spotkaniu z Iwanem Komarenko. Nie rozmawiałam z nim osobiście. Czy to też się liczy?
Give me a sign.

#132 1 polubienie

Tia, ja też byłem, żałosny jest.

Mnie tam trudno cokolwiek o nim powiedzieć, nie będę się wypowiadać, bo nie znam go osobiście.
Give me a sign.

#134 2 polubienia

A ja chodziłem do szkoły z Kubą Molędą :P

Poznałam Pawła Kosa i Annę Łukasik.
Große Operndiva?

Jaki był Kuba?

-- (MarOlk):
A ja chodziłem do szkoły z Kubą Molędą :P

--

Nie uaktualniam listy, chociaż.
W zeszłym roku miałam warsztaty z panem WOjciechem Sokolnickim, o czym wspomniałam.
W tym historia się powtórzyła, tylko po tych warsztatach mogę powiedzieć, że się lepiej poznaliśmy.
Mieliśmy możliwość dłużej popracować i porozmawiać.
To niezwykle kulturalny i wrażliwy człowiek. Jest spora szansa, że będzie nam dane się kiedyś spotkać. Polecił mi konsultacje wokalne u kogoś z jego kręgu, Nastąpiła wymiana namiarów itd.

A jury, które mnie słuchało i oceniało też się liczy?

@Magmar, normalmy był. Osobiście go nie znałem, bo był w niższej klasie.

Ale czy np. dużo śpiewał w szkole i poza?