A właśnie, koleżanka przypomniała mi jeszcze spotkanie z Małgorzatą Musierowicz. Przyjechaliśmy wtedy do Poznania, bo moja grupa wygrała jakiśtam konkurs jej książek i mieliśmy spotkanie z nią. Jak mam być szczera, nie przypadło mi do gustu to spotkanie, bo nie przepadam za książkami tej autorki.
2. Janusz Yanina Iwański, który prowadził warsztaty z inną grupą, a ja wkręciłam się na jego prywatny koncert z akompaniamentem gitary, tzn/ w sali warsztatowej grał nam swoją twórczość, śpiewał Beatlesów, piosenki Marka Jackowskiego itd. Oto jego najbardziej znany przebój: https://www.youtube.com/watch?v=a66Q-0RiKwY
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Przypomniało mi się jeszcze, że osobiście dostałam autografy od Magdy Anioł i od lidera zespołu Zakopower. W obu przypadkach byłam na ich koncertach i po nich dostałam autografy.
Nie uaktualniam listy, chociaż. W zeszłym roku miałam warsztaty z panem WOjciechem Sokolnickim, o czym wspomniałam. W tym historia się powtórzyła, tylko po tych warsztatach mogę powiedzieć, że się lepiej poznaliśmy. Mieliśmy możliwość dłużej popracować i porozmawiać. To niezwykle kulturalny i wrażliwy człowiek. Jest spora szansa, że będzie nam dane się kiedyś spotkać. Polecił mi konsultacje wokalne u kogoś z jego kręgu, Nastąpiła wymiana namiarów itd.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"