EltenLink

Szukam całkowicie dostępnego nowego Androida na 2021.

Wróć do android

#181 pates

Ale skóra jeszcze do tego pęka np.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-03-04 16:54

#182 misiek

A to już zależy w jakich. Pamiętam, że w Philipsach to było nagminne.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-03-05 01:37

#183 pates

Nawet mi nie mów, ostatnie philipsy, które miałem po 5 miesiącach wyglądały koszmarnie, a dbam jednak o sprzęt.

2022-03-05 11:35

#184 balteam

Asus kupiony, csr ma jakieś problemy, np. nie wstrzymuje się sam przy włączeniu sbk czy abk, ale ogólnie mam swoje głośniki :P
Co najważniejsze bateria na pewno jest lepsza niż wmoim pierwszym telefonie, chyba on był powystawowy kategoria aa, co oznacza, że nie polecam powystawowych, chyba, że jakiś telefon będzie miał zajebistą baterię, to można ryzykować.
Liczę, że posłuży mi ten telefon minimum 3 lata, fajnie jak dłużej.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-03-06 09:34

#185 Piotr

Czasami po aktualizacjach Androida zwłaszcza, również poprawek rzecz jasna, miewałem podobny problem z Motorolą, co Ty.
Po kolejnych aktualizacjach, czy to też CSR, czy Androida, nie wiem dokładnie, bo to było tak, że po jakimś czasie odkrywałem, że już znowu sam się wstrzymuje.

2022-03-06 11:28

#186 DJGraco

Hej,
przeczytałem prawie cały wątek to znacy mniej więcej posty od roku 2022.
Generalnie będę brać sprzęt z dofinansowania i o ile komputer jakoś sobie ogarnąłem to mam tu problem z Andkiem.
Trzeba tu zaznaczyć, że ja przesiadam się z iPhonea. Androida użytkowałem kiedyś przez jakiś czas, więc mniej więcej wiem z czym to się je.
Jak wygląda sprawa dosttępności np nakładki w poszczególnych markach? Samsunga tu nie biorę pod ówagę. Słyszałem, że Motorole mają czystego androida z seri One na pokładzie.
Miałem w rękach telefon Xperia Z3, wiem stary i na starym Andku i miał on nakładkę taką średniawą, nawet CSR sobie kiepsko z nią radził.
W sklepie dotykałem jakąś motorolę bodajże moto g50 5g czy coś takiego, tylko nie było możliwości się tym pobawić. Miało to na pokładzie Snapa 400coś. A przykładowo taka Motorolka Moto g8 Power, to ma Qualcomm Snapdragon 665 a była tańsza od tej g50 5g.
Więc już sam nie wiem czy tu o procek chodzi, bo na logikę ten 665 powinien być lepszy niż 400coś chyba, że tam numeracja tego wygląda jakoś zupełnie inaczej. Wybaczcie za takie głupie spostrzeżenia, ale dopiero zaczynam się poruszać w tym temacie. Moto G8 Power wybrałem rok temu, ale finalnie go nie kupiłem a rynek telefonów zmienia się tak drastycznie, że ciężko nadążyć i to co było dobrym wyborem rok temu okazuje się, że jest badziewnym w obecnym.

2022-03-29 19:57

#187 balteam

Zawsze możesz sobie nova launcher zainstalować jak coś mniej dostępnego, teraz pewnie z 80% telefonów albo i lepiej są ok. Zastanów sięnad konkretnymi modelami, to dostaniesz więcej info, ja na tyle pewnie czuję się z andkami, że w ciemno wziąłem asusa i nie żałuję, wcześniej to samo z nokią czy xiaomi.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-03-29 20:54

#188 misiek

A widziałeś już Gt2? Z moich obserwacji wynika, że zepsuli wszystko to co było w Gt. Już niema tego skórzanego tyłu, głośniki podobno słabsze i jakieś problemy z baterią i nagrzewaniemsię.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-04-04 18:45

#189 Numernabis

A dlaczego Samsung odpada?
Mój znajomy kupił Galaxy S21 i jest mega zadowolony, ja też się tym bawiłem i TalkBack tam zasuwa aż miło, sam telefon również nie sprawia żadnych kłopotów.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-04-04 19:07

#190 monstricek

Nie, nie widziałem.
-- (misiek):
A widziałeś już Gt2? Z moich obserwacji wynika, że zepsuli wszystko to co było w Gt. Już niema tego skórzanego tyłu, głośniki podobno słabsze i jakieś problemy z baterią i nagrzewaniemsię.

--

2022-04-04 20:19

#191 pates

Tamten tył nie był skórzany, tylko półplastikowy, półananasowy.

2022-04-04 21:33

#192 misiek

Ale ten ananas był zrobiony na podobieństwo skóry jak już się mamy czepiać. Samsung nie tak do końca odpada, bo takiego Galaxy s20 fe, czy nawet s21 mógł bym kupić, ale żadnych średniaków z serii A, gdzie są plastikowe, a znając Samsunga nienajwyższej jakości ten plastik, gdzie konkuręcja w podobnych cenach daje już szklane, albo metalowe.

2022-04-05 01:41

#193 Adasadula

Ja tesz czegoś szukałem, ale jednak zostaję przy IOS ze względu na aktualizacje.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-04-05 07:13

#194 papierek

mam s21 i też super działa, bateria lepsza niż w iphone, długo będzie miał aktualizacje, raczej pozytywnie.

po co mi sygnatura?
2022-04-05 10:44

#195 pates

@Misiek mama ma a 50 i plastik taki nawet nawet.

2022-04-05 11:41

#196 Numernabis

DJ Graco napisał, że Samsung odpada i ciekaw jestem dlaczego.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2022-04-05 16:07

#197 misiek

A ja lubię zarówno Iosa jak i Androida i na wszelkie propozycje jestem otwarty. Pates akurat znam tego Samsunga. Dowiedz się jak jest pięknie wypalcowany i przerysowany. Aha, pewnie będzie pytanie więc raczej nie noszę etui, ale telefony też szanuję co by to nie było.

2022-04-05 16:35

#198 pates

Nie, cały czas w futerale siedzi i szkło na ekrnie, ale to ja się uwziąłem na szkło po ostatnim wypadku z j5 2017 w Gdańsku, to lepiej żeby taka sytuacja się znowu nie powtórzyła. W tym roku mama zmiena telefon i pewnie a 53 weźmie znając ją, chociaż poco x3 pro bardziej opłacalny.

2022-04-05 16:37

#199 DJGraco

A jakoś nie zadobre opinie słyszałem, no i ma nie do końca czysty android. Taki Xiaomi nie ma czystego, ale ma nieco czystrzy niż Samsung.

2022-04-05 16:52

#200 Numernabis

Nie rozumiem tego parcia na czysty android, no ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje.

2022-04-05 16:59