PLS generator.
Wróć do Nowości, odkrycia, newsy#21 monstricek
Ok, ale to moze za pare dni, bo teraz troche mam spraw.
#22 daszekmdn
OK, najlepiej i tak wstrzymać się do wersji 2.0, która będzie w innym języku programowania i będzie automatycznie wykrywać język systemu.
#23 daszekmdn
Oficjalnie informuję, że trwają prace nad wersją 2.0.
Informacja dla wszystkich tłumaczy, którzy sie zadeklarowali: Gdy będziemy zbierać tłumaczenia zostaniecie poinformowani przez PM.
Oczywiście moim zwyczajem każdy kto w jakikolwiek sposób pomoże przy aplikacji zostanie wzmiankowany w odpowiednim miejscu pliku Readme. :)
#24 zvonimirek222
a jak stłumaczyć appke?
to ja jak powiedziałem chcę to zrobić.
#25 nuno69
No musisz ręcznie.
#26 daszekmdn
Wszystko zostanie opublikowane w odpowiednim czasie.
#27 daszekmdn
PS: Wersję dla Linuxa możecie już tłumaczyć. edytujecie po prostu pliki SH.
#28 Puszkin
Pobrałem, odpaliłem i spróbowałem utworzyć sobie taki plik .pls, ale tworzy mi to pliki, które mają 0 Bajtów, a wszystko wpisuję poprawnie.
#29 daszekmdn
Czy w plikach coś jest?
#30 daszekmdn
Mi działało. Która to wersja?
#31 Puszkin
Najnowsza, pobrałem przez aktualizację. Co ciekawe w pliku normalnie jest number of entries, link i title.
#32 daszekmdn
no to gdzie problem leży? Małe pliki po prostu.
#33 Puszkin
Które mają 0 bajtów i nie grają w tym leży problem. Może ja coś jednak źle robię?
#34 szarka
Nie umiem Potrzebuhję plik do Polski Radio Łódź naPlaxtalk.c Nii niw mi nie wtychodzi
#35 nuno69
Ja się nie dziwię akurat że to nie działo. To w BGT pisane wiec nie ma prawa dobrze działać. Czy mógłbym prosić o wklejenie tutaj treści całego pliku .pls?
#37 daszekmdn
@Nuno przestał byś już z tym BGT, po prostu adres nie może działać bo nie odnosi się do streamu.
#38 nuno69
Nie, nie przestanę z BGT bo jedyne do czego ten język się nadaje to do... Nie wiem. Deinstalacji? Ale po co go instalować właściwie?
#39 daszekmdn
Ale robisz niepotrzebny raban w tym przypadku ponieważ aplikacja działa poprawnie. Sam format PLS nie wspiera też każdego linku i typu streamingu.
#40 nuno69
no tyle wiem, ale to twoje bgt mogłoby mieć podstawową funkcję "eof" tak swoją drogą. Ta pusta linia akurat nie miałą znaczenia, ja już wiem co jest problemem i udzieliłęm pomocy