Hej Ja mam pytanie na temat certyfikatu s/mime do podpisywania e-maili: Mam dodany i wybrany certyfikat do podpisywania i szyfrowania. Po mimo tego mam błąd: Nie można wysłać wiadomości, ponieważ nie ma wybranego certyfikatu. Co mogę jeszcze z tym zrobić. Próbowałem przeinstalować i nic z tego.
Czy jest możliwe, aby otwierając thunderbird fokus od razu był ustawiony na folderze skrzynka odbiorcza? Owszem, po uruchomienieu jest otwarta skrzynka odbiorcza, ale najpierw trzeba kilka razy kliknąć tabulatorem, aby się tam dostać.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Niezbyt często, ale zdarza się, że przychodzi wiadomość, w skrynce odbiorczej mam, że jest jedna nieprzeczytana wiadomość, przeglądam listę, nie ma takiej, powinna być na pierwszej pozycji, ale jej nie ma, w telefonie sprawdzam wiadomość jest.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
ja miałem swego czasu cztery skrzynki i odziwo muszę sprzyznać że śmigało to całkiem dobrze. Ten thunderbird się poprawił. Jedyne, co mnie w nim wkurza to jakieś dziwne numery które pojawiają się w tytule powiadomienia, więc nie mam czegoś w stylu powiadomienie od thunderbird blablabla tylko powiadomienie od 33333333 blablabla
Jak widzę nie tylko ja mam problem z tymi cyferkami i raz są, a raz nie i diabli wiedzą w czym rzecz. Ale to zdaje się niejest wina TB, bo dokładnie takie same numerki mam w telefonie w programie Aquamail, to raczej coś z serwerami.