tak btw na mixxx viki powiedziane jest o jakiejś lokalizacji tych customkeysów której ja wgl nimam, zdaje się USERNAME\local settings czy coś takiego :O. W localach to nie siedzi, w programfiles jest folder keys tylko że to chyba ni to.
No i popełniasz żywuś podstawowy błąd. Crossfader służy do scratchowania. Natomiast faderami robi się przejścia choćby dlatego, że można sobie dostosować zawsze ni zależnie od grającego ecka poziom obydwu. Obu... Walić. W każdym razie wiadomo o co biega :P
A ja się ponownie zapytam pod jaką zmienioną to nazwą jest teraz Reloop Buddy, bo coś mówiłeś Denisie o zmienionej nazwie, ale mi nie odpowiedziałeś. Może przez natłok postów umknęło.
appdata\local\mixxx dialog System Windows nie może odnaleźć pliku „appdata\local\mixxx”. Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Więc chyba wlaśnie nemam
Tak to chyba nie zadziała, spróbuj po prostu eksploratorem przejść do katalogu appdata i tam ręcznie. Ja nie będzie to popatrzę u siebie w domu na dokładną ścieżkę. Mogło się to pozmieniać w jakiś nowszych wersjach np
No dobra, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Jak zdecydujesz się na zakup i przyjdzie to koniecznie go opisz, wrażenia itd. U mnie niestety coś wypadło i znowu nie będzie mnie kilka dni w domu także z tym mixxxem musisz jeszcze poczekać :D odezwę się prywatnie jak coś
może w weekend przejade się do muzycznego obok mnie, mają szeroki asortyment to i może to mają so obaczę jak to wygląda, jak kupię to blind umboxa może zrobię xd
kuźwa. Obawiam się, że przy takiej taniźnie to się tylko zrazisz. To już lepiej było kupić coś u zywanego od numarka. Np mixtrack pro 3, bo gdzieś ostatnio widziałem po 400 zł gościu sprzedawał.
Owszem, używka ale fajne opinie slyszałem. Edit, tzn orginalnie chodzi tak czy tak dość tanio bo po ok. 350ZŁ ale chciałem poprostu coś na start
-- (djdenismusic): kuźwa. Obawiam się, że przy takiej taniźnie to się tylko zrazisz. To już lepiej było kupić coś u zywanego od numarka. Np mixtrack pro 3, bo gdzieś ostatnio widziałem po 400 zł gościu sprzedawał.
kurde. Nie chcę wieszać skróry na niedźwiedziu, ale osobiście mam uraz do takich tanich kontrolerów. Nawet mój hercues, mimo, że tani i mobilny, wkurza mnie pod pewnymi względami, chociaż by małe jogi, na których ciężko scratchowac i robić backspiny.