EltenLink

nakaz tworzenia normalnych nicków

Started by balteam 109 posts last post 6 years ago Page 2 of 6

Wkurzają mnie te nicki z cyframi. Na innych forach nie ma problemu, bo można przelecieć wzrokiem.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

#22 3 likes

Haha, no widzisz. Kto może, ten może. :d
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#23 1 like

Proponuję prywatne zmiany nazwy użytkowników. Działałoby to tak, że jeśli komuś z jakichś powodów nie podoba się czyjś nick, mógłby na własne potrzeby go zmienić. Oczywiście tylko u siebie. W ten sposób dowolne problemy z nazwami możnaby sobie we własnym zakresie rozwiązać.

i tutaj trafiłeś prosto w strzał, dobre by to było rozwiązanie
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

nie popieram tego. Nicki z cyferkami są spoko, nie nażekam
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

ale nie każdemu jak widać odpowiada, można tutaj by zrobić zastosowanie o jakim popszednik muwił
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Nicki jak nicki. Równiedobrze w taki sposób można narzekać na pogodę. Ja uważam cały wątek za bezsensowny.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

dobry pomysł tomecki, tak jest na skype
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#29 1 like

To taki problem w słowniku nvda zmienić? Nick Łukasza nie narusza żadnych regulaminów, nie jest losowym zbitkiem liter i cyfr.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Ja się zgadzam z Łysym w 100%.

#31 1 like

Nie może być zakazu tworzenia takich nicków - to niedopuszczalne, nie mam właściwie nic przeciwko, ale ci co tworzą tego typu nicki mogliby nieco wyhamować z ilością cyfr - - to tak na marginesie.
Co do pomysłu edytowania nicków nie byłoby to takie głupie, ale nie wiem czytechnicznie wykonalne.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

to zadam pytanie, co mam zrobić skoro to konto mam od 24 sierpnia 2014 roku?, mam zniego zrezygnować?, bo komuś się niepodoba nick?, bo to jest przyznam troche zniehencające, pozatym szkoda by było tego konta.

Nic- olać to.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#34 1 like

Nikt nie mówi, że masz zrezygnować, ale można myśleć w trakcie tworzenia konta - jak pisałem, dla mnie nie jest to problemem choć zawsze zastanawiałem się czym się ktośkieruje dodając miloionyprzy swoim nicku.
Pomyśl sobie - pojawia się na forum kilku Łukaszy podobnychw rozumowaniu do Ciebie i każdy z nich po nazwie Łukasz daje milionowe cyferki i teraz pamiętaj który jest który.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

obudziliście sie dopiero po paru latach?, gdyby batean nie utwożył tego wondku, to by sprawy niebyło prawda?, tak trudno jest napisać wiadomość np domnie prywatną?, poprostu coraz mniej mi się to podoba

aaa i jeszcze jedno, wżadnym serwisie nikomu to nieprzeszkadzało, dziwnym trafem tutaj.

#37 1 like

CZytaj chłopie ze zrozumieniem, a nie żołądkuj się -

nie żołondkóje, tylko pisze jak to według mnie wygląda i tyle odemnie.

#39 1 like

A my mówimy jak to znaszej strony wygląda.
Jak pisałem - niech się pojawi kilka lukaszów i każdy znich da po nicku tyle cyferek - weź i to spamiętaj, tym bardziej słuchowo.
To raz, a dwa - chciałbym mimo wszystko wiedzieć czym się kierowałeś tworząc taki nick?
Dlaczego nie lukasz333 czy lukasz654 czy lukasz22 tylko lukasz1993258 - po co te miliony?

niewiem, wszendzie tak się rejestrowałem i tak chyba zostało heh