Nie wiem czy tylko mnie tak wkurza czy nie, ale jak słyszę: lukasz19939324353535 stworzył post to hmmm, nawet mi się czytać nie chce;D Proponuję nakazać tworzenie nicków maks z 3 cyframi oraz nicki bez zbitek liter typu jajgidgjikjkszdc
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Witam, jeśli zajdzie taka potrzeba, to zrobie to., mniej jednak hm, szkoda by było, z tego konta rezygnować, bo z tego konta sporo wpisówe się przewineło. szkoda, że niema możliwości zmiany poprostu nazwy konta, albo, żeby wyśfietlało poprostu albo nasze imie i nazwisko, albo hm jakaś tam ksywka, czy cos
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Moim zdaniem narzucanie komukolwiek czegokolwiek co do Nicku nie byłoby zbyt fajne. Chociarz z 2 strony łatwiej by się czytało nicki z mniejszą liczbą cyferek itp
Jak dla mnie te nicki z cyerkami są troszkę irytujące, ale osobiście do tego akurat można się przyzwyczaić. Na eltenie panują znacznie gorsze plagi userów i nic się z tym nie robi ;)
Jak miałbym się przejmować tym kto jaki ma nick, to bym chyba zwariował. Ważne tylko by nie był wulgarny i nie obrażał nikogo w żaden sposób. Reszta nie ma znaczenia.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."