Całkiem przyjemnie. Co prawda baterja to tak na 5H starcza tylko, ale działa bez problemowo. Minusem jest cienki nie ekranowany kabel. Fajna sprawa jak się ma 2, bo wtedy zyskuje się ciekawe możliwości.
1 polubień
Ja potrzebuje natomiast czegoś innego. COś co odbierze sygnał bluetooth i puści go na glośniki p jacku? Coś ktoś?
To zależy ile masz kasy, bo FIIO M11 to potrafi, jest to odtwarzacz mp4 pod androidem, ale koszt to około 2000 zł
Ja widziałem jakiś adapter bluethoot minijack baseus, jak znajdę to podrzucę. Nie wiem jak się toto sprawuje, bo nie mam.
Są, ale to sągówniane i spora stratana jakości dźwięku.
Nie, mi chodzi o coś normalnego, zę podepnę do tego głośniki po kablu a do tego po bluetooth do tego transmitera się pdepnę przz telefon i będzie lecieć nuta. Nie, Łowca, nie będę kupował mp3z Androidem, bo mój Linux ptrafi zrobić to samo, chodzi bardziej o rozwiązanie bardziej dla kogoś innego niż dla mnie, ja sobie potrafię poradzić z tym co mam.
Głośniki? To musi być jaiś przenośny wzmaccniacz, a to nie są tanie rzeczy, ale są.
Nie nie! Odbiorników sygnału bt jest naprawdę wiele, nawet ten level link, avantree saturn itd
Odbiorników tak, ale żeby to ruszyło głośniki jużnie.
A nie trzeba było tak od razu pisać?
Nic nie szkodzi, tylko nie wyskakiwałbym ze wzmacniaczem za 2000 zł :)
Edytowano
1 polubień
Myślę, że mój szwagier by Ci coś takiego za drobną opłatą zrobił, napisz na pm, to zapytam czy dałby radę i ogarniemy temat jak coś bo się bawiliśmy w takie rzeczy dawno temu.
Kwestia kupienia odpowiednich płytek i obudowania :).
To ja też poproszę.
-- (daszekmdn):
Myślę, że mój szwagier by Ci coś takiego za drobną opłatą zrobił, napisz na pm, to zapytam czy dałby radę i ogarniemy temat jak coś bo się bawiliśmy w takie rzeczy dawno temu.
--
-- (daszekmdn):
--
1 polubień
Kochani, cz dobrze rozumiem, że tu mowa o czymś, co robi bt z analogowego sygnału? A czy jest cudeńko, które potrafiłoby to robić w obie strony? W sensie, rozumiem, że tutaj Żywek czukał czegoś, co potrafi odwrotnie, ale ciekawiłoby mnie ewentualnie coś, co umiałoby zmienić analog na bt i bt na analog, takie 2 w jednym.