Forum

Bluetooth transmitter

Technologia bezprzewodowa

cinkciarzpl

#1 ·

Czołgiem,
Potrzebne mi coś takiego, co potrafi brać sygnał z jacka i posłać go po bt, lub odebrać taki sygnał i podać go na kabel. Wiem o Szajsung level linku ale drogie. Są tańsze jakieś?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

mucha

#2 ·

ale ci hodzi o transmiter samochodowy dobże zrozumiałem?

denis333

#3 ·

Niee. Transmiter bluetooth

mucha

#4 ·

no to jest taki ale to działa na falach radiowych

denis333

#5 ·

Pablo. Ale ty wiesz w ogóle co to jest bluetootch? A co fm?

mucha

#6 ·

tak wiem sorki źle sobie skojażyłem

daszekmdn

#7 ·

1 polubień
Jest takie coś ale odwrotnego. Włączasz słuchawki i łączysz się z BT i masz bezprzewodowe z przewodowych.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pates

#8 ·

na odwrót tesz nieraz jest 2 w 1
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

sanklip

#9 ·

Hm.
Widziałam kiedyś jeszcze coś,
co zwało się
Avantree saturn,
to odbiornik i nadajnik w jednym.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

tomecki

#10 ·

1 polubień
Jeszce jest Samsung Level Link. Też działa albo tak, albo tak, ma fizyczne przyciski i suwaczek więc dla nas dostępne.

pates

#11 ·

a cena tego levellinka?

tomecki

#12 ·

1 polubień
Ponad 100 to na pewno. Inna rzecz, że tam jest mikrofon, przayciski sterowania multimediami i chyba coś jeszcz.

misiek

#13 ·

Jak na słuchawki bt to niedrogie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pates

#14 ·

eee to tanio, avantree kosztuje 299

tomecki

#15 ·

1 polubień
ale to nie słuchawki tylko taki konwerter analog / bt.

misiek

#16 ·

Wiem, że też są słuchawki bt Samsung Level link.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

tomecki

#17 ·

1 polubień
Z tego co pamiętam w komplecie istotnie, są jakieś koreczki.

cinkciarzpl

#18 ·

Dobra, kupiłem jednak tego levellinka. przy okazji, wiadomości na andka przez stronę to super metoda na wpisywanie kodu w banku, wreszcie nie trzeba się męczyć z literowaniem.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

zegarmistrz

#19 ·

ja mam awantree saturna i jestem z niego zadowolony wygląda to jak pół jabłka cobądź to mi przypomina i ma sówaczek i fizyczny przycisk

sanklip

#20 ·

hej!
I jak sprawuje ci się
ten Level-link?
--Cytat (cinkciarzpl):
Dobra, kupiłem jednak tego levellinka. przy okazji, wiadomości na andka przez stronę to super metoda na wpisywanie kodu w banku, wreszcie nie trzeba się męczyć z literowaniem.

--Koniec cytatu
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".