Gry (Dyskusje pozostałe)

czy macie jakieś gry do których macie jakiś sentyment

Założony przez mojsior 83 wpisy ostatni wpis 4 lata temu Strona 3 z 5

#41 Edytowano

Ja nie mogę. Jak na ten czas oglądam jak wyglądał tytuł na Saturna, a mianowicie Battle Monsters. Dosłownie jakbym oglądał jakieś anime.

Eurobusiness planszowy.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Ja mam prawdziwy sentyment do BeatStara i Rhythm Rage. Jeśli mam jakieś problemy albo nie mam internetu, to bardzo chętnie do nich wracam. Mam z nimi dobre wspomnienia, szczególnie z niektórymi paczkami z Beatstara.
Happy hacking

I w sumie co prawda dalej czasami grywam, ale dzięki CP poznałam całe grono ludzi, z którymi trzymam stały kontakt. Tak, da się :D
Wymienię tu jeszcze Manamony 1 i serce zimy. Oraz Audiodisc, w który grałam sobie na Linuxie przez wine
Happy hacking

#45 1 polubienie

O tak, jest tego trochę. Q9 np, grało się godzinami, Audiodisc, w którego obecnie nie gram, bo mi się znudził, psychostrike jeszcze, a w redspota to się grało dniami i nocami.
A z gier planszowych, to kółko i krzyżyk.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#46 Edytowano

W Audiodisca pamiętam, jak próbowałam grać po Remote :D
Happy hacking

WIlk i jajeczka chyba sobie kupię ten rosyjski cud.

No i zapomniałam o sercu zimy.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Przepraszam radziecki

Co to jest wilk i jajeczka?
Happy hacking

#51 1 polubienie

Taaak, beat star był genialny! Ja uwielbiałam wszystkie produkcje od Somethin else

Jest to taka gierka polegająca na łapaniu jajeczek.

A ja uwielbiałam packi Marco Orosa :)
Happy hacking

Tego ja z kolei nie znam.

Nawet kiedyś jeden pack zrobiłam, ale nigdzie go nie publikowałam
Happy hacking

Szkoda.

#57 1 polubienie

No i serce zimy kochałam miłością bezwarunkową, poza tym pirrracka pamięć, tak dużo skrzypiec tam jest i plażowy klimacik. Z tych, co gram dzisiaj to Crazy Party zdecydowanie rządzi, no i jeszcze zdarza się ze znajomymi playroom i rsgames

No i za serce zimy dostałaś pisankę.

BeatStar to taka gra rytmowa, gdzie masz różne paczzki muzyczek i dźwięków. Każdy klawisz z tab, spacja, enter i backspace miał swój dźwięk. Czasami były też strzałki i musiałaś w pół rytmu nacisnąć klawisz żeby dostać najwięcej punktów
Happy hacking

No i nawiedzona fabryka, i szybki qwis.