czy macie jakieś gry do których macie jakiś sentyment
Wróć do Gry (Dyskusje pozostałe)#41 johnson
Ja nie mogę. Jak na ten czas oglądam jak wyglądał tytuł na Saturna, a mianowicie Battle Monsters. Dosłownie jakbym oglądał jakieś anime.
#42 magmar
Eurobusiness planszowy.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#43 Paulinux
Ja mam prawdziwy sentyment do BeatStara i Rhythm Rage. Jeśli mam jakieś problemy albo nie mam internetu, to bardzo chętnie do nich wracam. Mam z nimi dobre wspomnienia, szczególnie z niektórymi paczkami z Beatstara.
#44 Paulinux
I w sumie co prawda dalej czasami grywam, ale dzięki CP poznałam całe grono ludzi, z którymi trzymam stały kontakt. Tak, da się :D
Wymienię tu jeszcze Manamony 1 i serce zimy. Oraz Audiodisc, w który grałam sobie na Linuxie przez wine
#45 lola
O tak, jest tego trochę. Q9 np, grało się godzinami, Audiodisc, w którego obecnie nie gram, bo mi się znudził, psychostrike jeszcze, a w redspota to się grało dniami i nocami.
A z gier planszowych, to kółko i krzyżyk.
#46 Paulinux
W Audiodisca pamiętam, jak próbowałam grać po Remote :D
#47 magmar
WIlk i jajeczka chyba sobie kupię ten rosyjski cud.
#48 lola
No i zapomniałam o sercu zimy.
#49 magmar
Przepraszam radziecki
#50 Paulinux
Co to jest wilk i jajeczka?
#51 Wiolinistka
Taaak, beat star był genialny! Ja uwielbiałam wszystkie produkcje od Somethin else
#52 magmar
Jest to taka gierka polegająca na łapaniu jajeczek.
#53 Paulinux
A ja uwielbiałam packi Marco Orosa :)
#54 magmar
Tego ja z kolei nie znam.
#55 Paulinux
Nawet kiedyś jeden pack zrobiłam, ale nigdzie go nie publikowałam
#56 magmar
Szkoda.
#57 Wiolinistka
No i serce zimy kochałam miłością bezwarunkową, poza tym pirrracka pamięć, tak dużo skrzypiec tam jest i plażowy klimacik. Z tych, co gram dzisiaj to Crazy Party zdecydowanie rządzi, no i jeszcze zdarza się ze znajomymi playroom i rsgames
#58 magmar
No i za serce zimy dostałaś pisankę.
#59 Paulinux
BeatStar to taka gra rytmowa, gdzie masz różne paczzki muzyczek i dźwięków. Każdy klawisz z tab, spacja, enter i backspace miał swój dźwięk. Czasami były też strzałki i musiałaś w pół rytmu nacisnąć klawisz żeby dostać najwięcej punktów
#60 lola
No i nawiedzona fabryka, i szybki qwis.