EltenLink

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Wróć do Dostępne gry video

#661 matius

Nie pamoętam, jak znajdę pomysł to dam znać.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-04-01 21:24

#662 LordKiller Konto zarchiwizowane

Dzięki.

2024-04-01 21:27

#663 matius

Zrobiłem odcinek na kanale z tego rozdziału w Księdze Bohaterów poświęconemu Illidanowi.
-- (LordKiller):
Boże!!! Księga bohaterów Illidana to masakra. Jak zabić Makteridona??? Szukam z tym pomocy i nie znajduję, a ukończyłem już prawie wszystko, poza Guldanem, i Illidanem.

--

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-04-13 20:09

#664 LordKiller Konto zarchiwizowane

A jak znaleźć twój kanał? Po prostu Matius?

2024-04-13 20:24

#665 matius

Mój kanał to Jabłecznik. Najlepiej dopisywać jakiś odcinek, czy serię. bo inaczej to jakieś ciasta znajdziecie. :) Mam nadzieję, że odcinek się przydał.

2024-04-14 11:00

#666 LordKiller Konto zarchiwizowane

Ja wpisałem Księga bohaterów Illidan i drugim wynikiem był twój film. Także spox.

2024-04-14 11:41

#667 matius

Odliczamy do startu
nadciąga Bezkresna ciemność, czyli rozszerzenie nie z tego świata!

Draenei wyznaczyli kurs na Hearthstone i schronią się w Karczmie jako zupełnie nowy rodzaj stronników. Każdy zagrany draenei wzmacnia kolejnego, umożliwiając zbudowanie potężnej, astralnej armii inspirowanej samą Światłością.

Mamy również pierwszy kontakt z nowym słowem kluczowym: pozyskaj statystyki i efekty ze stronników-Fragmentów Statku kosmicznego, aby zbudować własny Statek kosmiczny! Gdy wystrzelisz go z ręki, pojawi się w grze z przyspawanymi wszystkimi fragmentami, przybliżając Cię do zwycięstwa o całe lata świetlne. W ten sposób wyciśniesz, co się da, z Agonii, Okrzyków bojowych, powracającej mechaniki Erupcji magii i nie tylko.

Aby rozpocząć swoją przygodę w kosmosie, nie musisz czekać lat galaktycznych – Hearthstone: Bezkresna ciemność startuje 5 listopada!
Włączamy hiperprędkość
Sięgaj gwiazd z nowym megazestawem dostępnym TYLKO w USA:
Sięgaj gwiazd z nowym megazestawem dostępnym
Czy wiesz, że wszechświat to w co najmniej 99,999999999999% pusta przestrzeń? Wypełnij ją, kupując w przedsprzedaży megazestaw Bezkresnej ciemności zawierający:
• 80 pakietów Bezkresnej ciemności
• 10 złotych pakietów Bezkresnej ciemności
• 1 losową specjalną kartę legendarną z Bezkresnej ciemności
• 1 losową złotą kartę legendarną z Bezkresnej ciemności
• 1 skórkę bohatera Prorok Velen
• 1 rewers Prorok Velen
• 6 biletów do Karczmy dających dostęp do przedpremierowej Karczemnej bójki
Kup w przedsprzedaży
Zdobądź kosmiczną legendarną nagrodę za logowanie
Zdobądź kosmiczną legendarną nagrodę za logowanie
Przemierzaj galaktykę z nowym podarunkiem: arystokratycznym i eterycznym Księciem Nexusa Shaffarem! Zaloguj się do gry już dziś, dodaj tę legandarną kartę do swojej kolekcji i przygotuj się do startu.
Odblokuj nagrodę
* Ograniczenie – jedna karta na konto. Po aktualizacji 31.6 Książę Nexusa Shaffar będzie przyznawany po otworzeniu pierwszego pakietu z Bezkresnej ciemności, a nie po zalogowaniu się.

2024-10-10 23:44

#668 mojsior

kurde coraz lepsze te sezony

2024-10-11 11:38

#669 martinus

Ciekawie to się zapowiada.

May the force be with you!
2024-10-13 13:40

#670 yxpodols

jak się buduje statek kosmiczny?

2024-11-03 11:28

#671 Adasadula

To chyba jeszcze nie dostępne panocku :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-11-03 12:17

#672 Kosa12

Karty można zdobyć w karczemnej bójce, ponieważ jest to arenowa karczemna bójka.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
2024-11-03 12:18

#673 yxpodols

mam karty z nowego rozszerzenia, ale nie mam pojęcia, jak stworzyć statek kosmiczny.

2024-11-03 12:24

#674 guliwer

Karty będziesz mógł dodawać dotalii od wtorku jak wejdzie nowy sezon. Ja też do końca nie wiem jak będzie działał ten statek kosmiczny.

2024-11-03 13:53

#675 guliwer

Nie tylko tam. Dostawało się pakiety ze skrzyń na koniec miesiąca, też za oglądanie na Twitchu.
-- (Kosa12):
Karty można zdobyć w karczemnej bójce, ponieważ jest to arenowa karczemna bójka.

--

2024-11-03 13:54

#676 yxpodols

można to teraz wypróbować w karczemnej bujce.

2024-11-03 13:54

#677 guliwer

No tak fakt w karczemnej tak, ale czy ma to sens z tymi kilkoma kartami..

2024-11-03 14:01

#678 mojsior

Mnie się udało w give awayu na discordzie zgarnąć 40 pakietów z kartami do nowego rozszerzenia z czego bardzo się cieszę i napewno postaram się temu przyjrzeć.

2024-11-03 17:26

#679 guliwer

Sporo. Ja będę otwieral 200 pakietów.

2024-11-03 18:38

#680 mojsior

a skąd u ciebie aż tyle wiem że ten pakiet co był w tym give away to on tam był warty sporo dolców.

2024-11-03 20:28