Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#661 matius
Nie pamoętam, jak znajdę pomysł to dam znać.
#662 LordKiller Konto zarchiwizowane
Dzięki.
#663 matius
Zrobiłem odcinek na kanale z tego rozdziału w Księdze Bohaterów poświęconemu Illidanowi.
-- (LordKiller):
Boże!!! Księga bohaterów Illidana to masakra. Jak zabić Makteridona??? Szukam z tym pomocy i nie znajduję, a ukończyłem już prawie wszystko, poza Guldanem, i Illidanem.
--
#664 LordKiller Konto zarchiwizowane
A jak znaleźć twój kanał? Po prostu Matius?
#665 matius
Mój kanał to Jabłecznik. Najlepiej dopisywać jakiś odcinek, czy serię. bo inaczej to jakieś ciasta znajdziecie. :) Mam nadzieję, że odcinek się przydał.
#666 LordKiller Konto zarchiwizowane
Ja wpisałem Księga bohaterów Illidan i drugim wynikiem był twój film. Także spox.
#667 matius
Odliczamy do startu
nadciąga Bezkresna ciemność, czyli rozszerzenie nie z tego świata!
Draenei wyznaczyli kurs na Hearthstone i schronią się w Karczmie jako zupełnie nowy rodzaj stronników. Każdy zagrany draenei wzmacnia kolejnego, umożliwiając zbudowanie potężnej, astralnej armii inspirowanej samą Światłością.
Mamy również pierwszy kontakt z nowym słowem kluczowym: pozyskaj statystyki i efekty ze stronników-Fragmentów Statku kosmicznego, aby zbudować własny Statek kosmiczny! Gdy wystrzelisz go z ręki, pojawi się w grze z przyspawanymi wszystkimi fragmentami, przybliżając Cię do zwycięstwa o całe lata świetlne. W ten sposób wyciśniesz, co się da, z Agonii, Okrzyków bojowych, powracającej mechaniki Erupcji magii i nie tylko.
Aby rozpocząć swoją przygodę w kosmosie, nie musisz czekać lat galaktycznych – Hearthstone: Bezkresna ciemność startuje 5 listopada!
Włączamy hiperprędkość
Sięgaj gwiazd z nowym megazestawem dostępnym TYLKO w USA:
Sięgaj gwiazd z nowym megazestawem dostępnym
Czy wiesz, że wszechświat to w co najmniej 99,999999999999% pusta przestrzeń? Wypełnij ją, kupując w przedsprzedaży megazestaw Bezkresnej ciemności zawierający:
• 80 pakietów Bezkresnej ciemności
• 10 złotych pakietów Bezkresnej ciemności
• 1 losową specjalną kartę legendarną z Bezkresnej ciemności
• 1 losową złotą kartę legendarną z Bezkresnej ciemności
• 1 skórkę bohatera Prorok Velen
• 1 rewers Prorok Velen
• 6 biletów do Karczmy dających dostęp do przedpremierowej Karczemnej bójki
Kup w przedsprzedaży
Zdobądź kosmiczną legendarną nagrodę za logowanie
Zdobądź kosmiczną legendarną nagrodę za logowanie
Przemierzaj galaktykę z nowym podarunkiem: arystokratycznym i eterycznym Księciem Nexusa Shaffarem! Zaloguj się do gry już dziś, dodaj tę legandarną kartę do swojej kolekcji i przygotuj się do startu.
Odblokuj nagrodę
* Ograniczenie – jedna karta na konto. Po aktualizacji 31.6 Książę Nexusa Shaffar będzie przyznawany po otworzeniu pierwszego pakietu z Bezkresnej ciemności, a nie po zalogowaniu się.
#668 mojsior
kurde coraz lepsze te sezony
#669 martinus
Ciekawie to się zapowiada.
#670 yxpodols
jak się buduje statek kosmiczny?
#671 Adasadula
To chyba jeszcze nie dostępne panocku :D
#672 Kosa12
Karty można zdobyć w karczemnej bójce, ponieważ jest to arenowa karczemna bójka.
#673 yxpodols
mam karty z nowego rozszerzenia, ale nie mam pojęcia, jak stworzyć statek kosmiczny.
#674 guliwer
Karty będziesz mógł dodawać dotalii od wtorku jak wejdzie nowy sezon. Ja też do końca nie wiem jak będzie działał ten statek kosmiczny.
#675 guliwer
Nie tylko tam. Dostawało się pakiety ze skrzyń na koniec miesiąca, też za oglądanie na Twitchu.
-- (Kosa12):
Karty można zdobyć w karczemnej bójce, ponieważ jest to arenowa karczemna bójka.
--
#676 yxpodols
można to teraz wypróbować w karczemnej bujce.
#677 guliwer
No tak fakt w karczemnej tak, ale czy ma to sens z tymi kilkoma kartami..
#678 mojsior
Mnie się udało w give awayu na discordzie zgarnąć 40 pakietów z kartami do nowego rozszerzenia z czego bardzo się cieszę i napewno postaram się temu przyjrzeć.
#679 guliwer
Sporo. Ja będę otwieral 200 pakietów.
#680 mojsior
a skąd u ciebie aż tyle wiem że ten pakiet co był w tym give away to on tam był warty sporo dolców.