Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer
Wróć do Dostępne gry video#641 matius
OK. dzięki.
#642 Paulinux
2000
#643 Celtic1002
A jest jakiś sposób na zdobywanie większej ilości złota?
No i kamienie runiczne, opłaca się?
Anna Frankowska
#644 Paulinux
Na temat kamieni runicznych się nie wypowiem, bo to jest indywidualna decyzja każdej osoby. Dla mnie tylko wtedy gra jest uczciwa, kiedy kasa nie pozwala Ci zdobywać przewagi, a w HS tak jest i bardzo nie pochwalam tego modelu.Natomiast złoto możesz zdobywać w nagrodach za doświadczenie i na arenach.
#645 Postukujacy
Na wyższych poziomach doświadczenia zdobywasz po więcej złota za poziom. Od poziomu 75 dostaję po 100 złota za kolejny poziom. To tak naprawdę jeden pakiet co poziom.
#646 guliwer
I tak do 90 poziomu, bo potem do 100 poziomu jest po 150. Od 101 poziomu jest po 50 złota.
#647 Postukujacy
Ale też po 100 poziomie redukuje sięliczba doświadczenia wymaganego na poziom.
#648 guliwer
To prawda.
#649 Ryba
Witam ja chentnie pogram mój nik
Ryba#21658
#650 patras
no to mamy kolejny przypadek bana osoba z naszych dostała bana na hs,
#651 matius
Kto?
#652 Zuza
Asia
klienta.
#653 mojsior
przyzmnam że to jakieś dziwne, bo nie widziałem na forum audiogames.net żeby ktoś pisał o banach, na discordzie hs accessa też nic nie ma.
Ja gram i również żadnego bana.
Nie używacie czasem jakiś skryptów w autohotkey, które coś tam klikają, albo może golden cursor jst przez grę wykrywany jako skrypt, którego nie można używać.
Poza tym jak blizard banuje to powinien w mailu napisać powód bana, nie uwierzę że firma banuje sobie tak poprostu nie pisząc o tym.
Sprawdźcie swoje maile.
#654 patras
wystarczy że jakiś idiota cie zgłosi i tyle anie żadnych skryptów nie używano
#655 mojsior
no tak, ale na pewno w mailu jest wyjaśnienie, dlaczego ten ban jest, a jeśli nie ma to ja bym na waszym miejscu pisał to wsparcia i odwoływał się
#656 patras
ok udało się już wszystko jest git.
#657 mojsior
co było powodem
#658 patras
pomyłka asia była podejrzewana o używanie bota. xd
#659 matius
No właśnie wszystko da się wyjaśnić. Super, że wróciła do gry!
#660 LordKiller Konto zarchiwizowane
Boże!!! Księga bohaterów Illidana to masakra. Jak zabić Makteridona??? Szukam z tym pomocy i nie znajduję, a ukończyłem już prawie wszystko, poza Guldanem, i Illidanem.