EltenLink

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Wróć do Dostępne gry video

#601 matius

Mnie też nigdy nie zbanowali, a gram od początku. A co do bujki podoba mi się, i jest trudna.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-12-29 19:16

#602 guliwer

Czytałem dzisiaj artykuł o zbanowaniu bardzo dużej ilości botów. Może ktoś zgłosił kolegę i go zbanowali przez pomyłkę? Oczywiscie to może nie mieć żadnego związku z zaistniałą sytuacją.

2023-12-29 21:07

#603 kamil33

MI JUŻ DRUGIE KONTO ZBANOWALI WIĘC JEST COŚ TU NIE TAK MOIM ZDANIEM

#604 matius

Moze coś robiłeś nie tak?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-12-30 13:57

#605 mojsior

ej słuchajcie a może jak się gra w karczemną z tym modem to banują wtedy.
Karczemna bójka jest rotacyjna zmienia się co tydzień więc jest tam napewno jakaś ingerencja ze strony servera, a kto wie jak oni w tym modzie to zrobili, może to udaje jakiegoś bota czy coś.

2023-12-30 16:00

#606 matius

Ja grałem kilka razy. I nic. Dziś jeszcze w nią nie grałem, ale w Haesa już tak. Jakieś to dziwne.

2023-12-30 16:02

#607 mojsior

tym bardziej że przed tem o banie pisał lordkiller a teraz kamil pisze o dwóch kontach, uważajcie lepiej.
Ja nie będę ryzykował odpalaniem tego moda, bo mam abonament wykupiony na wowa i nie chce kasy stracić.

2023-12-30 16:04

#608 matius

Przekopałem większość wontku i grupę Hearthstone i nie znalazłem wzmiani o banie konta Lorda Kilerra.

2023-12-30 16:14

#609 Zuza

@Mojsior, to był Kamil. Killer nic takiego nie pisał. A poza tym, wiem, że go raz zbanowali wcześniej, jeszcze przed karczemną. A prubowałeś do nich pisać?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-12-30 16:28

#610 LordKiller Konto zarchiwizowane

Nie nie mnie nie zbanowali. Grałem nawet dzisiaj normalnie i karczemną, i rankingi. I wszystko działa. Swoją drogą, mnie nigdy nie zbanowali. Chociaż może oni no chcą wprowadzić wbudowaną dostępność, ale dlaczego banują graczy? Dziwne.

2023-12-30 19:47

#611 kamil33

no nie wiem czy w tej grze da się robić coś nie tak, grałem tak jak zawsze ...za pierwszym razem dostałem bana za używanie jakiegoś bota ..co dla mnie jest śmieszne bo jedyne czego używałem to tego moda.
-- (matius):
Moze coś robiłeś nie tak?

--

#612 pates

Dziwna sprawa, bo jesteś chyba jedynym przypadkiem który znamy że tak się stało. Pisałeś do supportu blizzarda jak myślę?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-12-31 12:46

#613 guliwer

Hmm to może jednak powodem jest to co napisałem? Skoro za pierwszym razem dostałeś bana za używanie bota. I teraz mogło się to zadziać znowu, bo jak napisalem usuwali dużo kont które były zgłaszane jako boty.

2023-12-31 15:00

#614 LordKiller Konto zarchiwizowane

Karczemna bójka nie działa.

2024-01-06 12:22

#615 Kosa12

W tym tygodniu jest heoiczna karczemna bójkai nie jest ona dostępna w modzie.
Ja i tak nie zamierzam grać w tą karczemną bójkę.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
2024-01-06 12:44

#616 Zuza

Czyli będzie minizestaw niedługo

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2024-01-06 13:24

#617 Paulinux

Tak serio to można w nią zagrać, tylko trzeba kliknąć w nią OCRem/goldenem. Potem już z górki. Ale szczerze mówiąc nie opłacało mi się. Wstęp kosztuje 1000, weszłam, wygrałam 4 walki i przegrałam 3, dostałam 200 zł i 5 pakietów, czyli pomimo że więcej wygrałam niż przegrałam to jestem stratna

Happy hacking
2024-01-06 14:00

#618 guliwer

Właśnie się zastanawiałem kiedy będzie minizestaw. Poprzednie wychodziły około 1,5 miesiąca po nowym rozszerzeniu a ponad 2 miesiące przed następnym. Teraz już minęło więcej czasu zostało 2 miesiące do następnego rozszerzenia a nie widziałem nigdzie jeszcze żadnej zapowiedzi minizestawu, ale pewnie lada dzień będzie może już we wtorek, albo następny.

2024-01-06 14:24

#619 Postukujacy

Dałoby się zagrać w ustawkę tylko ze samymi znajomymi?

INFP
2024-01-06 20:18

#620 guliwer

Jak najbardziej.

2024-01-06 20:20