EltenLink

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Wróć do Dostępne gry video

#581 guliwer

Bo to czasem dają czasem nie, zależy od sezonu. W jednym dają zadania, ostatnio byli towarzysze bodaj albo właśnie zadania.

2023-11-22 21:18

#582 matius

Ktoś wię jak otwirać te pakiety posiłkowe w nowym rozszeżeniu? Pytam, bo otwieram je, ale potem nie moge zamknąc okienka z kartami z tego pakietu i jedynie zamknięcie całkiem gry pozwala to zamknąć.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-11-28 09:07

#583 Postukujacy

Tez mam ten błąd. Próbowałem spacją przed wejściem w nie, ale nie pomogło.

INFP
2023-11-28 10:57

#584 pates

Jeszcze niezrobiona część gry, tak myślę, bo nic nie zrobicie.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-11-28 12:06

#585 Zuza

Enter na pakiecie, potem wyłączamy moda i włączamy OCR i szukamy gotowe. Potem jeszcze raz uruchamiamy grę

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-11-28 13:14

#586 guliwer

Ja robiłem inaczej, normalnie enter na pakiecie potem zamykam grę i otwieram. Trzeba to zrobić tyle razy ile ma się tych pakietów. Gorzej z tym że nie da się sprawdzić jakie karty dostaliśmy.

2023-11-28 13:37

#587 matius

Sprawdzić można tylko ocer, ile danego rozszeżenia się ma. Bo te pakiety mają działać tak, że mają nam uuzupełniać karty z wcześniejszych rozszeżeń i w takim pakiecie ma yć od pięciu do 50 kart.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-11-28 15:43

#588 guliwer

Wiem. Uważam że z jednej strony te pakiety są ok a z drugiej są mocno nie fair w stosunku do osób które mają bodaj powyżej 75% kat. No ale wiadomo czego się nie robi dla kasy i żeby przyciągnąć nowych graczy albo tych którzy odeszli od gry na jakis czas.

2023-11-28 17:11

#589 LordKiller Konto zarchiwizowane

Ale przecież te nowe karty nawet do kolecji się nie dodają.

2023-12-02 13:52

#590 matius

Dodają się jak najbardziej. Tylko nie możemy sprawdzić jakie.

2023-12-02 14:21

#591 LordKiller Konto zarchiwizowane

Bo mi się dodaje strasznie mało, a mam mało kart z innych rozszerzeń, a przecież to ma uzupełniać.

2023-12-02 18:59

#592 guliwer

Wszystko zależy ile masz % reszty rozszerzeń. Bo Jeśli poniżej 25% to z każdego pakietu posiłkowego dostaniesz 50 kart, jeśli powyżej 75% to 5 pomiędzy tym proporcjonalnie.

2023-12-03 13:02

#593 matius

Hello,
Hearthstone Access has not been fully updated to support version 28.2, which introduced mod-breaking redesigns to the shop and the new player experience. If you do not need to access the shop and are not a new player, you can download a prerelease version of the mod which does not have access to these features but will allow you to continue playing.

Cześć,
Hearthstone Access nie został w pełni zaktualizowany, aby obsługiwał wersję 28.2, która wprowadziła przeprojektowanie sklepu polegające na łamaniu modów i nowe doświadczenia dla graczy. Jeśli nie potrzebujesz dostępu do sklepu i nie jesteś nowym graczem, możesz pobrać przedpremierową wersję moda, która nie ma dostępu do tych funkcji, ale pozwoli ci kontynuować grę.
https://hearthstoneaccess.com/files/28.2.prerelease.zip

2023-12-06 23:10

#594 LordKiller Konto zarchiwizowane

Mod wspiera już karczemną bójkę. Grałem wczoraj i dziś i super działa, poza tym, że nie da się zapraszać znajomych do bójek.

2023-12-28 16:03

#595 kamil33

hej witam wszystkich co do gry hardstone ...zauważyłem taki problem , owszem gra mi działała fajnie, była ostatnia aktualizacja wraz z aktualizacją moda, no i po jego aktualizacji która trochę potrwała okazało się że wchodzę na grę loguje się i mam komunikat że dostałem bana...ktoś mi wytłumaczy jakim cudem? skoro nie grałem prawie 2 tygodnie z powodu aktualizacji moda.

#596 mojsior

uuups to niepokojąca informacja, mam nadzieję, że blizzard nie banuje userów za tego moda.
Powinieneś lord killerze napisać do supportu, i zobaczyć jaka będzie ich odpowiedź.
Pisałem do nich, jak miałem zhackowane konto i bardzo mi pomogli.
Wiem, że blizzard ma gdzieś dostępność do hearthstone, nawet tam się jakiś team od hearthstone zmienił więc może faktycznie sypią się bany, bo jest wykryty mod chociaż by po sumach kontrolnych.
Oby tak nie było, ale napisz do supportu, i daj znać co powiedzą.
Pytanie, czy dostałeś bana tylko na grę czy zosrtało zbanowane całe konto.

2023-12-29 12:46

#597 zegarmistrz

Raczej niebanuje, bo ja gram cały czas i gra i buczy.

2023-12-29 16:39

#598 Zuza

To nie był lortkiller. Ja też gram od wyjścia tego moda i nie zablokowali mnie jeszcze

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-12-29 16:54

#599 Postukujacy

Jak się Wam podoba bójka?
Dla niewtajemniczonych nowy tryb wymaga współpracy dwóch graczy w dekorowaniu karczmy za pomocą mocy specjalnej. Towarzyszy temu rozwalanie awanturników z karczmy, którzy ciągle przychodza i przychodzą. Po udekorowaniu w karczmie zjawia się wytrzymały boss do rozwalenia, sypiący dodatkowymi kartami. Gracze muszą współpracować czyli wzajemnie sobie pomagać czy to się lecząc czy usuwając problemy z drogi ;) Ja się dobrze bawię w tym trybie chociaż jest trudny.

INFP
2023-12-29 17:31

#600 Zuza

Fajny :)

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-12-29 17:39