PSE Forum mieszane

Śpiewajmy i grajmy mu

Started by Paulinux 127 posts last post 2 years ago Page 6 of 7

Transcription

To ja odświeżę wątek i tak majowo. Jak co roku od lat Zakwit wiosną znów świat Różowy kwiat na jabłoni I w słońcu liść zielony Różowy kwiat na jabłoni I w słońcu zielony liść Bo to jest wiosna, wiosna, wiosna Wonna i radosna Wesoło dniem i nocą śpiewa Ptaków jasnych chór Zakwitły dziś o chłodzie Gałęzie psu w ogrodzie Pójdę i uspieram Pachnący bukiet psów Ucałuję bez słów O kiść wilgotną bzu Bo w sercu jego liliowym Dojrzewa czar majowy Bo w sercu jego liliowym Dojrzewa majowy czar Bo to jest wiosna, wiosna, wiosna Wonna i radosna Wesoło dniem i nocą śpiewa Ptaków jasnych chór Zakwitły dziś o chłodzie Gałęzie psu w ogrodzie W ogrodzie Pójdę i uspieram Pachnący bukiet psów Zakwitły dziś o chłodzie

Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE

Transcription

Witajcie! Ja Wam zaśpiewam taki niemiecki kanon, którego się nauczyłem jeszcze w Herzbergach, jak byliśmy z chórem szkoły muzycznej. Dziękuję!

radio plays is super

Transcription

Do you ever feel like a misfit? Everything inside you is dark and twisted Oh, but it's okay to be different Cause baby's all in love

Lenka

Transcription

Witajcie! Bardzo ładne są te wszystkie wpisy Ja szczerze powiedziawszy wstydzę się śpiewać, więc więc ja raczej będę słuchać może kiedyś, kiedy się odważę ale nie wiem czy jeszcze ten wątek będzie istniał Także tyle z mojej strony

<3 :* <3

Coś ci się stało chyba z mikrofonem w pierwszym poście.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Transcription

Dobra, dawno się nie wypowiadałam w tym wątku, a może coś się zmieniło w moim głosie, nie wiem. No to się nagram, skoro jest taka okazja, żeby to zrobić. A zatem... Za Sukiennicę, za Katowice, za Łosia Żubra i za Łasice, za Che, za Wisłę i za Kasprowy, za Narodowy Kotlet Schabowy, za to, że wiosną wciąż mnie zachwycasz, że jak niech upał, no to śnieżyca, za to, że z tobą czuję się swojsko, ja tak po prostu kocham cię. To dalej chyba nie trzeba.

Że tak napiszę na koniec, nie rozśpiewanam, sorry. Tak to jest, jak się nagrywa człowiek na spontanie.

Kim jest ten ON?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

też nie wiem
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#110 1 like

Aa, ten z nazwy wątku? Może Pajper? On z takiego samego wątku na Klango zrobił wyciąg z najciekawszymi wykonami i umieścił go u siebie na blogu. Polecam, bo fjny wpisik mu wyszedł.

Oj tam, nie rozśpiewane, dla mnie było ok.

#112 2 likes

Transcription

No to teraz pojadę Słuchajcie Żołnierz drogą maszerował Jedną ręką se Basował Drugą ręką trzymał Spodnie Bo tak było mu wygodnie Hej! Ciekawe czy to usuną

@Paulinux Odnośnie piosenki z pierwszego wpisu w tym wątku, to oj mam słodko-gorzkie wspomnienia z nią związane. Fajnie i słodko Ci to wyszło, chociaż jakość nagrania zdecydowanie studyjna nie jest. :D

Transcription

Paulino, ja pierwsze właściwie zobaczyłam na koniec tego wpisu i zobaczyłam, że Ty faktycznie, żeś coś tam nagrała, śpiewała elegancko i muszę powiedzieć, żeś zdziwiona nieco, iż śpiewasz tak właściwie przyjemnie i nawet chyba powiedziałabym, że pewnie ładnie no, tak no, no wow.

#115 1 like

Transcription

No to skoro tak, no to jeszcze ja się przyłączę. Jak bardzo nam się zmienił świat, przybyło nam za wiele lat. I człowiek rad nie rad, po uszy już w kompleksy wpadł. Mam to samo, na głowie już mi włosów mniej. Wieczorem wcześniej spać się chcę. I w kościach strzyka gdzieś, i wzrok już też nie ten. I wolniej w żyłach krąży krew. Dziewczyny, które mam na myśli. O, wychodziły za mąż już jedynie my, recydywiści. Trzymamy wciąż samotny kóz.

Transcription

– Ale pięknie zagarnisz! – Brawo, brawo! – Bravissimo!

#117 3 likes

Transcription

Witajcie, a skoro wszyscy, to ja też. Dawniej kiedy byłam mała, w świecie bajek się kochałam, a najbardziej w Alibabie rozwójniku złem. Zamieniałam się w marzannę, piękną i przebiegłą pannę, on ją pojąć chciał za żonę, ona się kochała w nim, marzanna i Alibaba, sentoczyjawa, w krainie bajek i mitów, tańczą razem do białego dnia. Dziękuję.

a

Ee, ładnie. :) Podoba mnie się to.

Transcription

Ах, я была мала, ах, я была мала, В осьпехе росла. Ко мне подходила цыганка, Молодая мне за ручку брала. Цыганка казала, цыганка казала, Цыганка казала, цыганка казала, Погибнешь ты, ты, погибнешь ты, дева, Погибнешь ты, дева, погибнешь ты, дева, В день свадьбы своей. Не верь ты цыганке, не верь ты, Не верь ты цыганке, не верь ты цыганке, Цыганки все врут. Не верь ты цыганке.

Pozdrawiam