EltenLink

#101 misiek

:XD

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-04-01 02:22

#102 Pitef

kup klawę na sznurku i nie będzie problemu :)

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2022-04-08 09:35

#103 DJGraco

Mój tp-link chybaumarł śmiercią naturalną. Ładuję go a mimo tego jak podłączę do niego tel nie daje napiecia. Będę to jeszcze musiał zbadać. W każdym razie próbowałem już kilka razy i nic. W końcu on miał chyba 5 albo 6 lat. Troszkę szkoda, ale niestety dzisiejszy sprzęt w większości tak jest robiony żeby działał krótko. Albo to może ja go za rzadko ładowałem. Głównie używałem go w podróżach.
Kupiłem już inny powerbank Xiaomi redmi 20000 mah 18w. Była na niego promocja, więc postanowiłem skorzystać.
Dzisiaj do mnie przyjdzie. A opinie miał w większości dobre.
Fajną rzeczą jest to, że można włączyć tryb niskiego poboru mocy dla np ładowania starszych telefonów albo jakiś rzeczy typu linijka brajlowska, albo transmitterów fm na akumulator.

Edytowano 2023-01-25 09:35

#104 misiek

Po pięciu latach to już mógł mu akumulator zdechnąć.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2023-01-25 16:18

#105 DJGraco

No też tak podejrzewam.
Xiaomi już przyszedł, taki prostopadłościan z zaokrąglonymi ściankami na podstawach, ogólnie ciężki. Obudowa tylko troszkę taka hm hm nie sprawiająca za dobrego wrażenia, albo mi to się jakoś wydaje. W każdym razie działa, ładuje i to jest najważniejsze. Podłączyłem nawet pod niego laptopa na próbę i też dał zasilanie. Nie wiem jak tam z mocą, ale kiedyś może spróbuję nim naładować huaweia.

2023-01-25 22:59

#106 misiek

Wiem jaki to jest.

2023-01-26 01:28

#107 misiek

Ale po przykrych ekscesach z tą firmą chyba nie skorzystam.

2023-01-26 01:28

#108 daszekmdn

Ii ja tam mam powerbanka od 2015, ładowałem tym jeszcze starą poczciwą nokię i działa do dziś, mimo tego, że nie był jakiś wybitnie drogi ani chyba znany, a ładuję średnio raz na rok czy coś jak sobie przypomnę, że istnieje. Zawsze mam ładować przed wyjazdami i praktycznie za każdym razem zapominam i później i tak sobie nie naładuję sprzętów haha.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-01-27 12:13

#109 misiek

No i co z tego?

2023-01-27 16:06

#110 johnson

Mi ostatnio spodobały się cegły. Nie wiem, czy dobrze wybrałem.
Jeden ma ponoć dupną recenzję i ludzie narzekają, ale parę elektroników nim podładowałem. BLOW PB40A 40000mAh 20W
Drógi to Reinston 031. Tą marką coś ogólnie ludzie się podniecili, ale czy taka dobra jest? Jak ktoś coś gdzieś, to warto wiedzieć.
Nie zdziwię się, jak Blow i Reinston mogą mieć sporo zaniżoną pojemność. Blow ma ekran. Narazie jakimś Look outem go nie przetestowałem.

2023-06-03 19:33

#111 markus1234

Ostatnio w Altixie pojawił się dość ciekawy powerbank, który sygnalizuje poziom naładowania za pomocą dźwięków i wibracji.
Oto link do niego:
http://sklep.altix.pl/pl/energrid-powerbank-dla-osob-niewidomych
PS. Czy warto takie coś kupować? Mnie osobiście zaciekawił ten powerbank.

2023-07-05 19:56

#112 Numernabis

Powerbank jak powerbank, kwestia tylko czy chcesz tyle kasić.
Na pewno informacja o pziomie naładowania jest istotna dla niewidomych.
Nie sądzę jednak, aby taki powerbank był tyle wart tylko dlatego, że ma dźwięki, to oczywiście znowu Altix.
Jak kogoś stać to czemu nie, sam się przymierzam, ale wciąż jakieś inne ważniejsze wydatki.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-07-05 20:02

#113 pates

Można to dostać taniej z tego co wiem na amazonie.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-07-05 20:35

#114 pates

Robert Łabędzki w tyflopodcaście pokazywał jakiś czas temu.

2023-07-05 20:36

#115 markus1234

A gdzie jest ta audycja z tyflopodcastu o tym powerbanku?

2023-07-05 20:59

#116 Numernabis

Ale o ile pamiętam to On pokazywał inny, o mniejszej pojemności i sprowadzany z USA i zdaje się, że to był inny zupełnie powerbank

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-07-05 22:22

#117 pates

Też energrid z tej serii.

2023-07-05 23:37

#118 misiek

Jaka cena i pojemność z tego Amazona?

2023-07-06 00:38

#119 pates

W audycji podawał, zerknij, chociaż to i tak było kilka lat temu, 2 albo i 3 nawet.

2023-07-06 00:52

#120 misiek

A jest jeszcze gdzieś dostępna ta gadająca ładowarka na paluszki?

2023-07-06 16:58