gry tekstowe
Wróć do Gry tekstowe#21 denis333
No dobra. na prośbę kilku użytkowników wrzucam linka do warsima. Nie pamiętam, czy tam były jakieś moje game save z dziwnymi nazwami, nie chciało mi się tego sprawdzać ;)
https://1drv.ms/u/s!Aps75vdEYfubiT68VIsQh1_esnNd
#22 kacper10
mi ten link nie działa, mieli mieli i nic sie nie otwiera
#23 denis333
tam chyba musisz kliknąć pobierz
#25 hryniek
@Denis333: Podziękował. ;D
#26 kacper10
hej, nie wiem czy ten post może być w tym temacie, ale znacie może jaką grę audio albo przeglądarkową gdzie zbieramy karty jakichś postaci, jakichś mocy i pojedynkujemy się z innymi albo z kompem?
#27 nuno69
Jest MUD, gdzieś na audiogames czytałem, yugioh się to zwie.
#28 rafalko112
Ten mud już niedziała działa tylko wersja portugalska.
#29 fantasma467
Witam. Jak można grać w tego warsima? Pobrałam, odpaliłam i nic się nie dzieje. Jakieś pole tekstowe wyskakuje.
#30 denis333
To gra konsolowa. Trzeba używać klawiszy num7 i num9 do nawigacji, oraz wpisywać polecenia. Np 1 to start gry etc.
#31 wesolek
Hej! A czy znajdziemy gdzieś grę RPG fantasy, która jest dobrze dostępna; nie trzeba za dużo użerać się z klikaniem w interfejsie; w której też mamy szeroki wybór ras, profesji, broni i elementów magicznych (bo taka Arkadia trochę ograniczona w tym zakresie jest)?
Kroniki próbowałem, ale interfejs mnie powalił na łopatki. Amorion trochę lepszy, ale też mam niejakie trudności, więc nieco zniechęca, choć jest nadzieja w tym, że to z braku wiedzy wobec sterowania.
#32 kacper10
moim zdaniem, to gry vallcheru tj. amorion to jedne z najprosztrzych gier z jakimi się spotkałem w sieci.
#33 wesolek
Może. Ja się uczę jeszcze obsługi bezwzrokowej, więc stąd miałem trudności. Na szczęście pomogli także czerpię radochę z gry. :D