Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#161 longshoot
może ale ork to jakiś barbarbarian chyba to dlatego wolniej pewnie inna broń i wogle.
#162 mojsior
on głównie hammerem
#163 longshoot
no dokładnie, ja na piętnastym mam właśnie młot a że to broń ciężka, to dlatego tak wolno.
#164 nuno69
Ja gram orkiemi jestem zadowolony.
#165 longshoot
coś mam zbugowane. Jak poszedłem do sunset city itd, to jak teraz idę gdzie kolwiek to freezuje mi gre na jakiś czas i teleportuje mnie w inne miejsce np, albo muszę się resurectionować nie wiem o co chodzi.
#166 Kosa12
Ja gram hunterem i jestem z tego zadowolonyy.
#167 balteam
Witajcie, zrobiłem autoTo.ini w nim wpisałem 1 żeby kopiowało automatycznie do schowka. yandexem chcę włączyć żeby z chińskiego automatycznie na pl tłumaczyło, ale coś jak chodzę strzałkami to mi nic nie czyta.
espeaka przerzuciłem na jakąśniesłyszalną kartę dźwiękową, więc chyba puki co jest ok, tylko nw dlaczego nie kopiuje mi do schowka żeby yandex tłumaczyć chciał,
#168 Kosa12
A zainstalowałeś coś takiego co nazywa się say tools.
To pozwoli automatycznie kopiować z chińskiego języka na polski.
I musisz mieć clipreadera, aby móc to kopiować.
Ja używam dodatku NVDA translate i jest git.
#169 balteam
clip reader mam, say tools nie wiem skąd.
ale autoto.ini zrobiłem, tylko, że nie działa.
nie chce mi się instalować tylu rzeczy jak można mniej :D
#170 longshoot
say tools leci.
#171 balteam
thx
#172 balteam
Jak komuś się chce, to niech napiszze prv czy mi pomoże z tym say, czy coś muszzę ogarnąć żeby wszystko grało czy jak?
Możemy wejść na konferencje, w sumie posiedzę chwile na polskim kanale także zapraszam
#173 longshoot
poprostu zainstaluj to, zainstaluj wtyczkę do nvda clip read czy jak to się nazywało, i translate najnowsze, naciskasz potem control shift nvda t żeby włączyć translator i jedziesz
#174 Zuza
ja w sumie też bym potrzebowała pomocy tak jak kolega
klienta.
#175 longshoot
a to dołącz na konferencję pomożemy
#176 Kosa12
Co mam zrobić, aby gra pokazywała mi się na pasku zadań?
Ja chcę pokazać grę na discordzie, ale jak daje alt tab to nagle jej nie widzę.
W menedżerze mi się ona pokazuje, a na pasku zadań nie.
#177 Kosa12
Problem już został rozwiązany.
#178 Zuza
normalnie w autoini wpisujemy 1? Sory za głupie pytanie. Po prostu nie chce coś spaprać w mojej pierwszej chińskiej grze :D
klienta.
#179 balteam
tak sama cyfra, a autoTo.ini w folder config wrzuć.
#180 Zuza
i normalnie będzie działać?
klienta.