Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Wróć do Nowości#121 matius
-- (mojsior):
wydawało mi się że to ty pytałeś o to
--
Tak, ale w końcu sam doszedłem do tego. A napisałem, bo i @Zegarmistrz o to pytał.
#122 matius
Jaką postacią bardziej wolicie grać?
#123 patrykuss12
Ja gram wojownikiem, co prawda 20 level dopiero, ale no powoli powoli ogrywam, narazie wygodna i prosta postać, no zresztą jak to wojownik nie.
#124 djsenter
Ork, nie wymaga magii czy innej zabawy, po prostu brutalnosci i szalenstwa :D
#125 mojsior
ja tyż orkiem acz kolwiek rozważam wiedźmina
#126 Zuza
wiedźmina? Serio?
klienta.
#127 mojsior
czemu nie
#128 matius
A który to wiedźmin, bo jakoś z tłumaczenia z chińskiego na pl się nie zoriętowałem.
#129 lalar123
Ja też tam nie widziałem wiedźmina. Magów tam jest od bangla ale wiedźmina? Nie widziałem.
#130 longshoot
dokłądnie ja też wiedźmina nie widziałem widziałem nekromante chyba maga, łowcę i orka i wojownika i tego elfa takiego tro też jakiś mag.
#131 Kosa12
Czy to nie jest hunter?
#132 mojsior
to ostatnia opcja chyba wizard man.
#133 Kosa12
O to ciekawe.
#134 mojsior
niby mogło wydawać ze to magik ale przecież mage już jest wcześnie na wiedxmina w różnych krajach mówią inaczej ale z tego co nuno pokazywał to właśnie ostatnia profesja jest wiedźminem
#135 matius
Ooo, to warto sprubować. Ja potworzyłem kilka postaci, aby zobaczyć różnice rozgrywki. I mam wrażenie, że magowi wolniej mana się zurzywa niż walczącej wytrzymałość profesji. Bo taki asasyn w pewnym momęcie już nie mułg walczyć, a mag sporo dłużej i więcej przeciwników mógł. zabić.
#136 mateponczas
Ponawiam pytanie. Czy planujecie w niedalekiej przyszłości jakiś podcast na temat tej gry?
#137 matius
Ja narazie nie zrobię. Raz nawet nagrałem, do momentu dojścia do wioski. Ale później okazało się, że nie włączyłem mikrofonu w OBS i w rezultacie była sama gra bez mojego komentarza. ;) To automatycznie spowodowało usunięcie materiału.
#138 Irniss
ja gram ognistym elfem xd
#139 longshoot
popierwsze, to kto kolwiek jest tu moderatorem to proszę nie być ć chamem i nie usuwać moich postów. Po drógie, to nie ma zadnego wiedźmina wizard to jest zwykły nekromanta.
#140 Kosa12
Ja też to zauważyłem.