Koniec projektu Klango Network
Wróć do Sieci społecznościowe#341 lukasz1993258
właśnie chyba znikneła domena Kolango netłorg
#342 daszekmdn
Nie.
#343 Bartek1
Ludzie zlitujcie się dajcie spokój klango już nie ma i nie będzie. Teraz mamy eltena ktury jest 100 razy lepszy od klango. Jesten pewien że Dawid nie zachowa się jak Szanowni Państwo z Simplito. Koniec tematu klango.

#344 violinist Konto zarchiwizowane
wontek uważam za zamkni,ęty i tylko czekać na opcję zamknij wątek przycisk
#345 misiek
Zgadzam się.
#346 pates
zgadzam się równiesz, wsumie do archiwum by mógł iść
#347 lwica
Nie, bo to archiwum, to są wątki z forum Eltena, a to, to w ogóle można by było usunąć, bo po co ten wątek komu do szczęścia potrzebny?
#348 pates
ale czemu archiwum nie miało by być ogulne
#349 lwica
Pewnie dla tego, że narobiło by się w nim mnóśtwo bałaganu. Zresztą pytaj moderacji, a nie Mnie, bo Ja to wiem z tąd, że kiedyś się przewijało to na forum,, i stanęło właśnie na tym, że to jest archiwum tylko dla forum Elten.
#350 hryniek
A po co usuwać? Niech jest dla potomnych, że takie cuś istnialo. wiem, że najłatwiej jest działać jak SImplito, wszystko najlepiej do śmieci, nic nie istniało, ale... Ja tam akurat jestem za zachowywaniem noooo pewnego dziedzictwa.
#351 lwica
Hm. Ale wiesz, połowa wpisów to jest. "Proszę" "Ja jestem zainteresowany" itp. Więc nie sądze, żeby komóś się to chciało czytać, z resztą i tak nie długo ten wątek znajdzie się na końcu forum, i mało prawdopodobne jest to, że ktoś będzie go czytał, ale, jak tam uważacie.
#352 denis333
Moim zdaniem w tej kwestii powinien wypowiedzieć się @pajper.
#353 lukasz1993258
hm ja jestem zainteresowany moderator takie wpisy morze usónąć. a zostawić to, co daje jakiś tam przekaz co do klango
#354 hryniek
Doklądni Łukaszu, bo w samym wontku nie ma nic zlego. NO dobra...
Jestem zainteresowany archiwum. :P
#355 pajper
Wątek był sobie spokojnie przykryty innymi z ostatnim wpisem 1 czerwca przez 18 dni.
Dopiero 19 czerwca pojawił się tu wpis i to wnoszący do dyskusji zasadniczo raczej nic, bo proszący, by zaprzestać rozmów o Klango.
Tyle, że ponad dwa tygodnie rozmowy takie się nie toczyły.
Myślę, że wątek powinien zostać, może ktoś coś wspomni kiedyś, a jeśli nie, to będzie sobie stopniowo leciał w dół listy.
I na pewno nie ma sensu pisanie wpisów, by przestać o Klango mówić, gdy nikt nie mówi. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#356 misiek
Ja myślę, by to co niepotrzebne z niego usunąć i go zamknąć, ale zostawić.
#357 rafalko112
Witam. Mam pytanie. jeśli ktoś pobierał tematy dźwiękowe klango i je ocalił. szukam tematu dźwiękowego o nazwie doctor who city of the dalex czy coś takiego było. Czy może ktoś to posiada?
#358 Celtic1002
Anna Frankowska
#359 rafalko112
Dziękuję pobrałem.
#360 violinist Konto zarchiwizowane
kto ma wszystkie tematy? bo mnie by parę interesowało...