Koniec projektu Klango Network
Wróć do Sieci społecznościowe#321 daszekmdn
Aha. :D, to raczej Patesowi wyjaśniaj bo to jemu chyba coś silnik nie styka :D
#322 misiek
Przeżywacie jakby nie wiem jakie to było ważne.
#323 pates
ja nie przeżywam. @daszek nie wszyscy muszą się wszystkiego domyślać, ale to co napisał teraz hryniek zrozumiałem. Zresztą jeśli rozmawiamy o playlistach eltena to pisałem o ekranie mówiąc o eltenie
#324 Julitka
Dobra, ludzie, dajcie spokój. Ja np. nie słucham książek na smartfonie, tylko na MP4, bo po prostu "nie lubię" i też "nie lubię" jak mi ktoś wali argumentami, które do mnie nie przemawiają. Ktoś woli KP jako odtwarzacz? Ok, jego sprawa. Fakt, trochę to utopijne (utopiejne?), ale każdy lubi co innego.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#325 violinist Konto zarchiwizowane
ej ludziki kochane, czy udalo się komuś z archiwizować te gry co były typu skeed i long jump bo ja nie zdąrzyłem już pobrać :( :c
#326 lukasz1993258
ja posiadam, te, co pates wrzucał do plików udostępnionych
#327 Celtic1002
Ale to i tak niewiele daje. Bo jak klnago nie ma, to nie da się grać.
Anna Frankowska
#328 violinist Konto zarchiwizowane
ja tam klango mam ;d
#329 lukasz1993258
właśnie zauważyłem, że niewszystkie programy zewnęczne działają bez łończenia się z serwerem.
#330 daszekmdn
Ja mam większość programów. Wystawię je jutro. OK?
#331 daszekmdn
W sensie dziś, jak wstanę.
#332 Syntezator
Ja też mam i da się grać, ale bez wysyłania wyników oczywiście.
#333 pates
ja wystawiłem wszystkie działające, pominąłem bezużyteczne takie jak transtool i niedziałakjące jak poll creator
#334 violinist Konto zarchiwizowane
mozesz zapotać linka jeszcze raz?
#335 pates
w moich udostępnionych to jest
#336 denis333
A ja to bym chciał, żeby ktoś odzyskał stare posty Marka Dyrektora. Tego oryginalnego, jeszcze przeze mnie zakładanego. Jezu. Co ja wtedy w głowie miałem? :D
#337 hryniek
Obawiam sie, ze tego to już dawno nie ma .WYedytowane przez moderację i tyle.
#338 lukasz1993258
Przepraszam, ale czy moge dostać bez pośredli ling do wszystkich tematów dźwiękowych Klango?, bo naprawde nie jestem wstanie hm tego pobrać.
#339 johnson
Masz na angielskiej społeczności na forum hyba computers and science, hyba tak to się nazywa. Znajdź tylko posta, w którym pisałem, że zmieniłem nazwę pliku na klangosounds i tam hyba link do yandexa powinien ci zadziałać.
#340 lukasz1993258
i zadziałał. mam już pobrane