ja nie przeżywam. @daszek nie wszyscy muszą się wszystkiego domyślać, ale to co napisał teraz hryniek zrozumiałem. Zresztą jeśli rozmawiamy o playlistach eltena to pisałem o ekranie mówiąc o eltenie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Dobra, ludzie, dajcie spokój. Ja np. nie słucham książek na smartfonie, tylko na MP4, bo po prostu "nie lubię" i też "nie lubię" jak mi ktoś wali argumentami, które do mnie nie przemawiają. Ktoś woli KP jako odtwarzacz? Ok, jego sprawa. Fakt, trochę to utopijne (utopiejne?), ale każdy lubi co innego.
Ale to i tak niewiele daje. Bo jak klnago nie ma, to nie da się grać.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A ja to bym chciał, żeby ktoś odzyskał stare posty Marka Dyrektora. Tego oryginalnego, jeszcze przeze mnie zakładanego. Jezu. Co ja wtedy w głowie miałem? :D
Masz na angielskiej społeczności na forum hyba computers and science, hyba tak to się nazywa. Znajdź tylko posta, w którym pisałem, że zmieniłem nazwę pliku na klangosounds i tam hyba link do yandexa powinien ci zadziałać.