Forum

Schematy dźwiękowe

Forum głosowe

Poprzednia 4 / 4

lukasz1993258

#61 ·

Transcription

Słuchajcie, ja powiem tak, nie wiem jak to teraz będzie wszystko wyglądać, ponieważ tak, nie mam je obecnie w Warszawie, więc obecnie używam HPK. Na stacjonarnym komputerze, który jest w Warszawie, po pojawieniu się którejś z wersji RC, LDNA, jeszcze bety, w trakcie kiedy zmienił się tam bodajże zapis tematów dźwiękowych, że trzeba było je na nowo pobrać, no to jak miałem okazję testować właśnie te funkcje premium, to ja pobrałem te wszystkie dokumenty. Tematy dźwiękowe i generalnie sytuacja jest tego typu, że tutaj na HPK tych tematów dźwiękowych nie pobrałem, a póki co nie mogę ich pobrać, no bo muszę wykupić funkcje premium, a chwilowo nie można ich wykupować, więc można je dopiero będzie wykupić od nowego i generalnie sytuacja jest tego typu, że tutaj muszę używać póki co domyślnego tematu. A ciekawi mnie jaka by to była sytuacja, gdybym zaktualizował LDNA na stacjonarce. Od chyba bety RC9 do tej najnowszej wersji LDNA, która już jest ciekawa, czy w tej sytuacji ten temat dźwiękowy, którego tam używam został, to trzeba byłoby na nowo pobrać. To taka ciekawostka.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Poprzednia 4 / 4