brak zaangażowania też mnie to razi.
May the force be with you!
A tak właściwie to ile razy walczymy z octorossem? Wydaje mi się że 2. A sam octoross, to jest klon z paladina. chociaż ja w paladina nie gram, bo to bezdźwiękowe.
jaki klon z potsa? Z octorossem walczysz 2 razy. Ja w potsa grałem, ale średnie to to jest.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No octoross to clonz paladina. Bo w paladinie jest postać, która nazywa się ross.
No nie ;owiedziałbym, bo to poprostu imie. A każdy może nazywać się jak chce.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
jak dla mnie to to jest klon żywcem wyjęty z paladina. Ale proszę niech ktoś w końcu mi odpowie ile razy się walczy z octorossem.
dwa! A co do niby klona to nawet charaktery inne są
dzięki za info, ale ja to gdzieś przeczytałem że to jest wzorowane na paladinie.
gdzie
w poradniku, który można pobrać wpisując manamon guide.
dziwne. Może i tak jest z tym klonem
ogę poradnik wysłać.
mam go, wiem który to jest. Co do mana podobno były plany co do manamon 2, ale oczywiście nie ma
A w mound cindar jeszcze jednej walki nie było. Bo wydaje mi się że 3 razy.I w tangerii na piątym piętrze też się pojawia octoross.
ale on tam nie wwalczy
wie ktoś czy pandourbit ma jakąś drugą formę?
Najlepiej na iroadium działa ice tempest arctany i polossesa, fyrate jeszcze miała taki atak, co jak się trafił critical hit, to rozwalało na miejscu.
szkoda właśnie, bo to ghost and earth chyba.