Gry audio (dyskusja ogólna)

Manamon!

Started by pates 462 posts last post 4 years ago Page 13 of 24

ej ja bym chciał sobie dac manamona albo kilka na 100 lvl i rozpocząć gre od nowa ciekawe jak szybko bym gre przeszedł.

Jakbyś grał od początku to online miałbyś dopiero po pierwszym stadionie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

może być.

a zobacz, ja tak grałem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

no tak ale nie mam jak dać sobie manamonów bo ten process ten link co kiedys podawałes nie działa.

działa na win7

To mi daj. połączymy się, a jak dojdziesz to ci oddam.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ej ja miałęm jakiś folder z manamonami z instalką itd itd tylk nie wiem od kogo ja to dostałem :/ a potrzebuje, bo z senterem chciałem si,e wymienić ale mowilo ze inne wersje mamy.

wie ktoś jak na win 8 procexpa użyć?

Witajcie. Wie ktoś jak przejść stadion w tym mieście co jest po brightwater city, grając flammią, ja prubowałem, ale zawsze mi padała, mając nawet 60 lvl.
May the force be with you!

skompletować dobry team

flammia słabym starterem.

ja flamią całych manamonów ukończyłem według mnie słabym jest aqakwe

aquawfe jeśli już, z tym się zgodzę, aquawfe słaba jest, leefox taki sobie, a flammia najlepsza, ale tego właśnie stadionu przejść nie mogłem.

aquaffe nie jest zły, ale leefox jest ultra!

Leefox tak, zgodzę się, a co do aquawfe, nie lubię jej.

Jak by ktoś mógł wrzucić link do gry, bo mam jeszcze zapis z czasów kiedy można było robić tzw. hacki.

Bow folderze vg storm został mi jeszcze zapis, a na oryginalnej instalce, bo mam i taką, nie wiem czy to zadziała.

e tam te całe manamony to jusz lipa

ta gra naprawdę jest fajna ale najbardziej przeszkadza mi w niej balans no i samo zaangarzowanie dewelopera albo raczej jego brak