Forum

zakup komputera

!Archiwum

Poprzednia 13 / 26 Następna

pates

#241 ·

Da się tam takie bateri wyjmować?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

pates

#242 ·

Wziąłem acera za 4200 zł. Ładny, metalowy, parametry też dobre.

misiek

#243 ·

I dobrze, powinieneś być zadowolony.
--Cytat (pates):
Wziąłem acera za 4200 zł. Ładny, metalowy, parametry też dobre.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pates

#244 ·

Opinie też ma dobre. Dokładniej jest to model nitro aspire 7 2020

mucha

#245 ·

no nitro to już naprawdę pożądne laptopy są fajnie wykonane

misiek

#246 ·

Sam bym się nad nim zastanawiał, a napewno prędzej niż nad tamtym Lenovo, chociaż on też nie był zły.
--Cytat (pates):
Opinie też ma dobre. Dokładniej jest to model nitro aspire 7 2020

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

pates

#247 ·

Czemu tak?

zywek

#248 ·

Nie ma teraz lapkóœ z wyciąganymi bateriami bez rozkręcania, a jak są, to i tak nigdzie to nie jest napisane. A trudno, żeby sobie ślepy zobaczył po zdjęciu, czy baterie da się wyciągnąć czy nie.

pates

#249 ·

No niestety. Najwyżej będę się bawić w śrubowanie

zywek

#250 ·

Po cholere CI wyciągac baterie?

pates

#251 ·

Żeby się nie popsuła jak będę go trzymać non stop pod prądem?

zywek

#252 ·

To sobie wlącz program który CI ją naładuje do 100%, rozląduje do 80 i zablokuje doładowywanie.

pates

#253 ·

Da się tak?

zywek

#254 ·

Kiedyś się tak dało. Zresztą ona wcale się tak szybko nie zniszczy, nie przesadzaj.

pates

#255 ·

Wolę nie ryzykować

mucha

#256 ·

wystarczy śmigać na baterii i ją ładować nie rozumiem gdzie widzisz problem rozładowujesz do 20 procent i ci się nie niszczy

pates

#257 ·

Chcę mieć pod prądem i tyle, żadna filozofia

Lowca_Androidow

#258 ·

Edytowano
Po co mieć laptopa, baterię jako zabezpieczenie w razie nagłego praku prondu i po co w ogóle wyciągać baterię, żeby o nią dbać skoro z niej nie korzystamy, totalny absurd.
Tak samo trzeba dbać o baterię jak ją wyciągamy, ona nie może wciąż leżeć niedoładowywana bo również sstraci swoje właściwości i co będziesz ją tak wkładał rozkręcając lapka żebyna niej popracować i potem doładować? Wystarczy, że raz na dwa trzy tygoodnie popracujesz na bateri do rozładowania nie będzie z nią tak źle.i
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

pates

#259 ·

Nie o to chodzi. Baterii używam np podczas wyjazdów

misiek

#260 ·

Tam bateria jest zapewne klejona i lutowana, ale jak chcesz popsuć sobie sprzęt, twoja sprawa.
Poprzednia 13 / 26 Następna