Forum

bardzo eksperymentalny syntezator mowy

Forum mieszane

Poprzednia 2 / 2

dash

#21 ·

1 likes
Transcription

Tak z czystej ciekawości, jak wyglądało tworzenie tego syntezatora, w sensie, czy to był jakiś własny silnik, czy silnik do tworzenia takich rzeczy, w sumie przydałoby się coś takiego dla prostego użytkownika, podmień sobie fonemy i miej syntezator z kogoś, ja bym tak zrobił, prawda, ja bym sobie tak używał, ale to wiadomo, no więc właśnie takie oto pytanie z czystej ciekawości.

Ulotka, miouuuu!

tomecki

#22 ·

Transcription

Wiesz co zrobiliśmy? Nasz silnik. No powiedzmy tak, no własny silnik. Tam po prostu były wavy i tyle. Nawet tego, że w ten sposób nie szyfrowaliśmy. Pewnie dałoby się zrobić coś takiego, tylko kwestia jest tego typu, że... że... że trzeba by to przeportować na nową NVDA. Bo my to robiliśmy kilka lat temu i po prostu... No od tego czasu dość sporo zmian weszło i to już jest dawno, dawno, dawno niekompatybilne.

Bartek1

#23 ·

Transcription

Napisy by Jacek Makarewicz Szkoda, że tego nie rozwijacie już. Byłby fajny głos do czytania.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

patrykkubaszczyk

#24 ·

no szkoda, beka by była, używał bym tego w szkole.

patrykkubaszczyk

#25 ·

napewno bym to puścił na cały głos na niemieckim.

Adasadula

#26 ·

A jest jakaś morzliwość dostania tego chociarz w jakimś exe rzeby sobie potestować?

tomecki

#27 ·

To jest wtyczka do NVDA w dodatku przestarzała więc od dłuższego czasu nie działa. Zapewne da się to przepisać, ale ja nie umiem.

jaga1998

#29 ·

oboże, dobre, te ąąą rozwaliły system. hahahaha

jaga1998

#30 ·

Transcription

Ale no, faktycznie, to było niezłe. Boże, nie, masakra, tak się uśmiałam, że to po prostu hit. Ale bez kitu też byłam ciekawa, jak stworzyć w ogóle taki syntezator, taki tak od podstaw w ogóle, nie? No bo to ciekawe jest.

Poprzednia 2 / 2