Programy jakich używacie
Wróć do Oprogramowanie#61 daszekmdn
MPCHC.
#62 misiek
Niby tak, ale gdybym chciał go obsługiwać z kimś to wygląda na to, że nie da się nim prosto manipulować z pod myszki.
#63 daszekmdn
Skoro umiesz, to po co robić to z kimś?
#64 misiek
A np po to jak jest jakiś melanżyk to niekoniecznie sam siedzisz nad playlistą.
#65 daszekmdn
Wybrać z folderu nie problem.
#66 misiek
Ale jak komuś się nie spodoba piosenka i będzie chciał sobie wybrać coś innego?
#67 daszekmdn
To przechodzi do folderu i wybiera dwuklikiem jak w każdym odtwarzaczu? Większość z nich i tak używa pewnie Windows media player czy obecnej muzyki groowe.
#68 DJGraco
Hmm spróbuj Foobara2000 @Misiek. On ma całkowicie dostępny edytor playlisty chociażby, i jak np załaduje się do niego cały folder z muzą to można różne fajne rzeczy robić, np mieszać tracki albo właśnie przełączać się pomiędzy nimi w prosty sposób.
#69 misiek
Niee, dzięki. Trzy razy podchodziłem i wymiękam.
#70 Pitef
Oj Misiek Misiek. Nie wciskam, ale takoż zachęcam do Foobara.
#71 DJGraco
Ja wysłałem Miśkowi moją konfigurację i napisał mi, że puki co jest OK, ale i tak puki co to nie jest to TEN odtwarzacz.
#72 misiek
Nigdzie nie napisałem nic, że wciskasz. I widzę, że mą listę trzeba zaktualizować, bo się pozmieniało. Przeglądarka Chrome, odtwarzacz muzyki Aimp zamiennie z Media player classic, chodź ten drugi raczej do filmów, ale co tam. Do filmów powrót do Mpc hc, którego używam od wielu lat, jak widać z przerwami. Potplayera porzuciłem jak zaczęli piepszyć w dostępności. Do nagrywania płyt Cd burner xp. Do nagrań Goldwave, do nagrań muzyki z internetu Xmplay i czasem jako odtwarzacz muzyki też.
#73 zywek
pluma, pidgin, brave, spotify, vlc, audacious, reaper,
#74 DJGraco
O, to AUdacious jest dostępny?
Muszę w takim razie wypróbować
#75 zywek
Nie jest, na Windowsie na pewno nie.
#76 zywek
Chociaż może, jak na qt przeszli.