motoryzacja
Wróć do Inne#161 mucha
szustki tak samo
#162 misiek
Z szustkami nie miałem zbytnio do czynienia.
#163 mucha
samochud z 2003 porafi być jusw średnim stanie
#164 misiek
Już nawet dwóletni potrafi być w średnim stanie, jak mojego brata Reno Master sypiący się jak teściowa.
#165 mucha
no niestety teraz to jst dramat z tymi blachami zresztą teraz to niewiadomo co kupić nawet jeżeli hodzi o silnik
#166 misiek
Jednak bardziej teraz bym stawiał na azjatów: Nissan za wygląd i praktyczność, Tojota za małą awaryjność, lub Honda za to wszystko. Wiadomo, że auta już nie te co kiedyś. Może jeszcze Mitsubishi i Suzuki.
#167 mucha
a ja bym się zastanawiał nad hiundajem samochody proste i nie ażtak drogie w naprawie
#168 misiek
Jak bym chciał prosty samochód kupił bym Seicento.
#169 johnson
Hyundaia kiedyś miałem. Atos to był. Wydaje mi się, że to hatchback, ale jak na takie małe cuś i tylko litra bęzyny pod maską to nawet fajnie chodził. Siedziało się w nim całkiem wysoko, kufer to nawet nawet. Dla mnie miał jakby cuś troszku z minivana, raczej mi o styl mi chodzi. Nie wiem, czy teraz to nie jest przypadkiem I10.
#170 mucha
a nie wiem nie znam się na nich
#171 johnson
Spoko. Mam jeszcze inny problem. Człowiek, o którym ci opowiadałem pyta się o Nubeetla. Czy warto z tych garbusów wziąć jakieś starsze albo w dieslu, albo w bęzynie? Sprzęt bardziej przed 2010.
#172 mucha
a tego to nie wiem jak one z awaryjnością zależy jakie silniki tam są
#173 misiek
Czyli miałeś takie małe napompowane coś. Mój braciak miał sukę Baleno. W sumie to samo co I10, tylko od Suzuki. Nubeetle- fajne autko, ale raczej widzę w nim kobietę, ale co kto lubi.
#174 mucha
teraz pytanie czy byliście na jakihś zlotach motoryzacyjnych
#175 johnson
Heh. Nie byłem. Nie mam z kim a przy okazji nie wiem gdzie teraz będzie cuś fajnego.
#176 mucha
ja byłem ostatnio na zlocie u nas na szelmencie to w suwałkach jest malutki zlocik znajomości i te sprawy
siedziałem w paru ciekawych autkach
naprzykład mazda wrx8 13 w wanklu
passat cc 3,6 300koni oczywiście zawieszenie allroad
#177 johnson
A czyli Mazda z tych obrotowców jednak nie zrezygnowała. Był tam ten śmiesznawy Cougar czy jak go tam się pisze?
#178 mucha
nie wiem co to za silnik ale one wytrzymują maks 100 tysięcy kam te wankle
jak to powiedzieli na zlocie silnik jedno razowy nie ma co go remontować
#179 johnson
Tam się tłoki kręcą. Pokazywali jakieś klasyki czy tylko w pewnym sęsie nowości?
#180 mucha
samochody naprawdę pomodzone
passat b5 na ten przykład w seri miał 2,8 gościu zmienił na 2,7 bi turbo podkręcił to na 600 koni kastomowe chamulce zawieszenie na gwincie
bmw e 36 też obniżone ostro felgi rużne były w tych autach