Inne

motoryzacja

Started by mucha 391 posts last post 6 months ago Page 9 of 20

szustki tak samo

Z szustkami nie miałem zbytnio do czynienia.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

samochud z 2003 porafi być jusw średnim stanie

Już nawet dwóletni potrafi być w średnim stanie, jak mojego brata Reno Master sypiący się jak teściowa.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

no niestety teraz to jst dramat z tymi blachami zresztą teraz to niewiadomo co kupić nawet jeżeli hodzi o silnik

Jednak bardziej teraz bym stawiał na azjatów: Nissan za wygląd i praktyczność, Tojota za małą awaryjność, lub Honda za to wszystko. Wiadomo, że auta już nie te co kiedyś. Może jeszcze Mitsubishi i Suzuki.

a ja bym się zastanawiał nad hiundajem samochody proste i nie ażtak drogie w naprawie

Jak bym chciał prosty samochód kupił bym Seicento.

#169 Edited

Hyundaia kiedyś miałem. Atos to był. Wydaje mi się, że to hatchback, ale jak na takie małe cuś i tylko litra bęzyny pod maską to nawet fajnie chodził. Siedziało się w nim całkiem wysoko, kufer to nawet nawet. Dla mnie miał jakby cuś troszku z minivana, raczej mi o styl mi chodzi. Nie wiem, czy teraz to nie jest przypadkiem I10.

a nie wiem nie znam się na nich

Spoko. Mam jeszcze inny problem. Człowiek, o którym ci opowiadałem pyta się o Nubeetla. Czy warto z tych garbusów wziąć jakieś starsze albo w dieslu, albo w bęzynie? Sprzęt bardziej przed 2010.

a tego to nie wiem jak one z awaryjnością zależy jakie silniki tam są

Czyli miałeś takie małe napompowane coś. Mój braciak miał sukę Baleno. W sumie to samo co I10, tylko od Suzuki. Nubeetle- fajne autko, ale raczej widzę w nim kobietę, ale co kto lubi.

teraz pytanie czy byliście na jakihś zlotach motoryzacyjnych

Heh. Nie byłem. Nie mam z kim a przy okazji nie wiem gdzie teraz będzie cuś fajnego.

ja byłem ostatnio na zlocie u nas na szelmencie to w suwałkach jest malutki zlocik znajomości i te sprawy
siedziałem w paru ciekawych autkach
naprzykład mazda wrx8 13 w wanklu
passat cc 3,6 300koni oczywiście zawieszenie allroad

A czyli Mazda z tych obrotowców jednak nie zrezygnowała. Był tam ten śmiesznawy Cougar czy jak go tam się pisze?

nie wiem co to za silnik ale one wytrzymują maks 100 tysięcy kam te wankle
jak to powiedzieli na zlocie silnik jedno razowy nie ma co go remontować

Tam się tłoki kręcą. Pokazywali jakieś klasyki czy tylko w pewnym sęsie nowości?

samochody naprawdę pomodzone
passat b5 na ten przykład w seri miał 2,8 gościu zmienił na 2,7 bi turbo podkręcił to na 600 koni kastomowe chamulce zawieszenie na gwincie
bmw e 36 też obniżone ostro felgi rużne były w tych autach