EltenLink

Najciekawsze Eltenowe wspomnienia

Założony przez pajper 168 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 7 z 9

#121 2 polubienia

Yyy... Nie wiem o co cho. ALe primaaprilisowe pianinko z żalem wyrzuciłam dopiero wczoraj. Długo o nim nie zapomnę.

#122 1 like

Najciekawsze, co mnie tu spotkało, to przyjaźń z Nunem, którego w tamtym roku wskazałam jako najmniej lubianego na eltenie.
Miarą miłości jest miłość bez miary

#123 1 like

Ciumbaki na prima a prilis. :) <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#124 1 like

Ta kłótnia o to, czy mają być płatne pakiety czy nie, zeszłoroczna zabawa w pisanki, jak co poniektórzy robili wszystko, żeby je złapać i Nominacje,
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Pamiętam, Tygrysico. Oj pamiętam.
Niech ona wam kwitnie.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#126 1 like

No i oczywiście niezapomniany Lolek. :D
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#127 1 like

Ee, ciumbaki dla mnie były takie tam se, ale również licytację zeszłoroczną miło wspominam, szczególnie "Nic" za 100 zł.

Ja nie pamiętam Lolka.

No spamerstwo też można uznać za ciekawe wspomnienie.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Tworzyło się tego mnóstwo.

#131 1 like

O, to przypomniał mi się czyjś głos w ankiecie, że gdyby nie Nuno, to ktoś nigdy nie zacząłby używać NVDA i Firefoxa :D
🇺🇦 🇵🇱

#132 1 like

Jeeej, nominacje! Jak mogłam zapomnieć! Najlepsze to chyba Tomecki dostawał.

Serio? Ciekawe kto to był.

Aha, no i grajek, oczywiście, co do którego wciąż mam nadzieję, ze wróci.

O tak, interesujący ostatnio zarejestrowani użytkownicy, licytowanie niczego też było super. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#136 3 likes

Lolek to był taki spamerek, którego Hryniek śp. pięknie załatwił. :D

Wpisywanie grających słów. To była zabawa.

#138 2 likes

Możłiwe, ale ja najlepiej pamiętam wpis Żywka ze szczęśłiwymi wspomnieniami do piątego roku zycia. Naprawdę ładny :)
🇺🇦 🇵🇱

#139 1 like Edited

@Agata.D jeśli chodzi o Lolka, to tego chyba nie wie nikt, w każdym razie wyzywał wszystkich od debili, i wysyłał do sklepu po sukienke, bo kobiety są takie głupie, że tylko do tego się nadają. :D

To prawda, a ja swoich dotej pory nie wykonałam i już chyba nie wykonam, bo ich nie pamiętam. -- (Zuzler):
Jeeej, nominacje! Jak mogłam zapomnieć! Najlepsze to chyba Tomecki dostawał.

--
T