Archiwum Eltena

Elten 2 - betatesty

Started by pajper 3240 posts last post 7 years ago Closed Page 64 of 162

U mnie też wszystko nadal ok, w nowej becie

U mnie po aktualizacji działa dość szybko, chociaż jakoś wolno mi załadowało np ten wątek.

Wątki i ichładowanie to raczej internet
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1264 1 like

Ładowanie wątków takich, jak ten, musi długo trwać przy wolniejszych łączach.
To jednak prawie 1300 wpisów.
Niech każdy ma średnio 1000 znaków, a myślę, że średnio tyle wyjdzie, o ile nie więcej.
To jakieś 1,5MB do pobrania.

Więc, nie dziwi mnie taka reakcja przy niektórych łączach.
PDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

TREŚCI ZYOUTUBE SĄ POBIERANE W FORMACIE OGG, A NIE MP3. POMIMO TO, ŻE JEST ZAZNACZONE, ABY POBIERAŁO
W MP3
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

O, a umnie jest jeszcze ciekawiej z tym pobieraniem z youtube. Bo jeden plik mi pobrało w m4a, a inne,
i to niezależnie od tego, czy to wave, czy mp3 pobiera z rozszerzeniem opus. Ciekawe dlaczego.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Tak, ja mam tak samo jak poprzedniczka

a czy to ważne? :D, przynajmniej szybciej jest bo bez konwersji

jerzeli jest aby zapisywało wmp3 wtrakcie pobierania, no to raczej powinno pobierać wmp3.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Ja potrzebuje mieć czasem coś właśnie w mp3. Nieważne, jk długo mi się to będzie konwertowało.

No to właśnie tak jak ja. zresztą mam ustawione, aby właśnie pobierało mi w mp3.

no z opus się nie spotkałam ale z m4a tak :D no hm zdziwiam się xd

to wkońcu beta, więc czasem błędymogą się zdarzyć.

Po prostu nie konwertuje tego czasami w ogóle lub konwertuje nie poprawnie, jakieś problemy z konwersją są najwyraźniej
Ulotka, miouuuu!

#1275 2 likes

Tak poza wszelką powagą.
Czy można uznać mnie za osobę zdolną, jeśli zdołałem Eltenem, bez działań w jądrze, bez nawet uprawnień
administratora, wywołać bluescreena? :D
#StandWithUkraine

Tak :D

#1277 1 like

A co zrobiłeś?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#1278 1 like

Ja tylko próbowałem napisać nowy system obsługi klawiatury. :D
#StandWithUkraine

#1279 1 like

Ej, to ja chce taki program który wysypuje system! :D

#1280 1 like

Jesteś inteligentny. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska