Ładowanie wątków takich, jak ten, musi długo trwać przy wolniejszych łączach. To jednak prawie 1300 wpisów. Niech każdy ma średnio 1000 znaków, a myślę, że średnio tyle wyjdzie, o ile nie więcej. To jakieś 1,5MB do pobrania.
Więc, nie dziwi mnie taka reakcja przy niektórych łączach. PDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
O, a umnie jest jeszcze ciekawiej z tym pobieraniem z youtube. Bo jeden plik mi pobrało w m4a, a inne, i to niezależnie od tego, czy to wave, czy mp3 pobiera z rozszerzeniem opus. Ciekawe dlaczego.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Tak poza wszelką powagą. Czy można uznać mnie za osobę zdolną, jeśli zdołałem Eltenem, bez działań w jądrze, bez nawet uprawnień administratora, wywołać bluescreena? :D
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.