"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Mam chyba rozwiązanie problemu z polskimi znakami w nazwie użytkownika systemowego. :) A szczegóły napiszę wieczorem, jak do domu wrócę. :) Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Nowa beta: Elten 2.0 Beta 13. Zawiera poprawki kilku zgłoszonych błędów, ale myślnikowy problem nadal nierozwiązany. Myślałem, że na etapie b12 już ruszymy do przodu, ale... Błędów sporo się narobiło. Ale, w końcu, poto są wersję beta, by je znajdować i poprawiać. :) PZDR DP
#StandWithUkraine
U mnie również. BTW, nie wiem czy u wAs też tak jest, ale u mnie Elten ma problem z niektórymi folderami na dysku. Nie da się do nich zwyczajnie wejść. Nie mam pojęcia dlaczego.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Witajcie. Mam już, wstępną, datę premiery Eltena 2.0. Ale, proszę, pamiętajcie, że ten termin jest bardzo niepewny. I zależy od wielu, bardzo wielu różnych czynników. Jeśli się utrzyma, przed nami jeszcze trochę czasu do Eltena 2.0, ale chcę w okolicach stycznia zamknąć nowe funkcji i zacząć testy tak, by wszystko grało, jak w zegarku.
Zatem, wstępnie, proponuję premierę Eltena 2.0 dnia 24 lutego 2017. Mamy już grudzień, czas ucieka, a jeszcze kilka nowych funkcji chcę dodać. Natomiast osoby stęsknione nowości zapraszam do instalacji wersji beta... Zawsze można wrócić do stabilnej. :) W ten weekend można spodziewać się, zdradzę, dość dużej aktualizacji. :) Ale to dopiero za kilka dni. Swoją drogą. Wiecie, że mamy 20 bet za sobą? 14 bet 2.0 i 6 bet 1.4. :) Dużo się zmieniło w stosunku do Eltena 1.396, który wtedy był najnowszą wersją. :) Już teraz jest to największy update w historii Eltena od wersji 1.0. :)
PZDR DP
#StandWithUkraine
No to piękniutko. Oby tak dalej; życzę wiele sił i zapału do pracy i jak najmniej niesprzyjających okoliczności, aby ta stabilka dwójki ukazała się we wstępnie ustalonym terminie, a nawet szybciej! Serdecznie pozdrawiam wszystkich, a szczególine ciebie Dawidzie. :)
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
No, to mnie już ciekawi, co to będzie w tej dużej aktualizacji. :) Życzę Ci, Dawidzie, naprawdę zapału i tego, by program się dalej rozwijał, no i żeby więcej ludzi przybyło. :)
Mamy nową betę: Elten 2.0 Beta 15. Nie zawiera zmian, które myślałem, że do niej dodam, albowiem gdyż uznałem, iż lepiej zrobić małą pomostówkę między betą 14 a 16.
Zmiany: Duże, duże zmiany w silniku programu Mam nadzieję, że teraz będzie mniej zasobożerny Nowy skrót powrotu z traya: CTRL+ALT+SHIFT+T Poprawiony, wreszcie, odwieczny błąd z zamrażaniem się okna po powrocie z zasobnika.
pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
witam. aktualizacja powiodła się,edycja wpisów działa. ale klient jest troszeczke wolniejszy np jak naciśnie się escape to trzeba troche czekać na reakcje. tak samo jak przyjdzie wiadomość o wpisie na śledzonych blogach to po odsłuchaniu wpisu też chwile trzeba czekać .