Na razie w planach, po becie 10, prócz poprawek planuję trochę odstąpić od nowych funkcji. Mam jeszcze pomysły na kilka nowości, które pojawią się w Eltenie 2.0. Ale póki co skupię się na rozwoju EltenAPI i myślę, że kilka najbliższych wersji przyniesie nam głównie rewolucje związane z EltenAPI.
I myślę, że już wkrótce, na dniach, będę mógł udostępnić dokumentację EAPI. :) Język jest na tyle prosty, że może ktoś skusi się nam coś napisać?
PZDR DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Mamy i betę 11. Która powinna rozwiązać też problemy z updatem u osób, u których działał. Nad polskimi znakami w nazwie usera systemowego jeszcze pracuję. Ale osoby, u których działało wcześniej, powinni móc pobrać.
PZDR DP
#StandWithUkraine
witam. A ja bym bardzo chciał aby na wątku było napisane kto jest autorem jak to jest w klango a czyli na zewnątrz wątku a nie tylko po wejściu enterem
To ja mam propozycję. :) Może to dziwne, że autor proponuję coś do własnego programu, ale chciałbym posłuchać waszej opinii. Do zasobnika Eltena chowamy klawiszem f3. Co wy na to, żeby chował się automatycznie po zminimalizowaniu okna?
PZDR DP
#StandWithUkraine
This site uses cookies to enhance your experience.