AHa.. Wypadałoby w przyszłości... Wiem, że to wykończeniówki i robi się to późnej, kiedy jest już blisko stabilizacji, ale wypadałoby uaktualnić listę skrótów klawiszowych, bo ja nie śledzę tego ostatnimi czasy na bieżąco, czytam raz na jakiś czas na raz po 200 postów, ale... Znalazłem się w sytuacji, że nie wiem jaki jest teraz skrót wywołania okna głównego , a biorąc pod uwagę to, że ikonki w zasobniku nie mam to jestem zmuszony do bicia procesu, albo trzymania okna. Aha.. Jeszcze jedna sprawa odkryta teraz gdy to piszę. Używam odczytu przez screenreadera, ale espeak nie mówi mi czy napisałem coś przez u zwykłe, czy z kreską, co przynajmniej mnie jednak troszkę dezoriętuje, obawiam się, że może jednak to być ograniczenie libki użytej do odczytu Eltena przez nvda ;(.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Niniejszym zawiadamiam, że klawisz skrótu ctrl+alt+shift+t nie działa, zapewne proces za to odpowiadający ine startuje. Obecnie procesy Eltena, które egzystują u mnie to: elten.exe, elten_agent.bin i rubyv.exe
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
HMMM, co do wklejania, zerknę. Proces odpowiadający za tray to elten_tray.bin w %appdata%\elten\bin\elten\bin. Jak go skopiujesz na pulpit na przykład, zmienisz rozszerzenie na exe i odpalisz, co się stanie? Pozdrawiam, DP
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
[Content] Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna (x86 — 32-bitowa czy x64 — 64-bitowa), a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
[OK], dla formalności: Próbuję to uruchomić na 32-bitowej wersji Windows 7, tudzież wygląda na to, że skompilowało się to na 64-bit, mógłbym sprawdzić na głównej maszynie, ale... Z drugiej strony nie widzę potrzeby, gdyż większość używa i tak64-bit i ten problem wypłynąłby wcześniej gdyby to nie działało.
Eltena ktoś chyba dedoesuje, bo Pinging elten-net.eu [5.196.225.236] with 32 bytes of data: Reply from 5.196.225.236: bytes=32 time=735ms TTL=52 Reply from 5.196.225.236: bytes=32 time=120ms TTL=52 Reply from 5.196.225.236: bytes=32 time=1883ms TTL=52 Reply from 5.196.225.236: bytes=32 time=39ms TTL=52
Ping statistics for 5.196.225.236: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 39ms, Maximum = 1883ms, Average = 694ms
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Eee, chyba mu troszkę przeszło z tym muleniem. Chciałem się pokazać głosowo, ale... Jednakowoż za cicho mnie słychać na odsluchu, a nie mam możliwości nic z tym zrobienia. Nie wiem... Może jakieś kontrolki regulujące poziom wprowadzić? Bo gdzieindziej mogę wycisnąć jednak więcej z tego mikrofonu
Witam, to jeszcze raz ja z poprawionym i wyedytowanym wpisem. Po aktualizacji Elten pojawiło się: dialog OK przycisk. Insert +B nic nie przeczytał wnoszącego, tylko takie śmieszne okienko. :D