Archiwum Eltena

Elten 2 - betatesty

Założony przez pajper 3240 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 25 z 162

#481 1 polubienie

nie działa aktualizacja do nowej bety. mam betę 39

#482 1 polubienie

Nowe błedy zlokalizowałem, te ostatnio zgłaszane. :)
Jutro można spodziewać się nowej bety, dzisiaj już nie mam siły wysyłać. :)
PZDR
DP
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Błąd z piosenką też? :D :D :D To jest naprawdę dziwna sprawa. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#484 1 polubienie

Mam nadzieję, że też.
Ale, w tym wypadku nie można ufać logice.
A najdziwniejsze jest to, że przecież do plików się wysyła.
Pozdrawiam,
DP
#StandWithUkraine

No, właśnie, to jest najdziwniejsze. :D :D :D Awatar nie chce jej polubić. To takie smutne. No, ale zobaczymy,
może w końcu ją polubi, a ja w takim razie ustawię moje najnowsze odkrycie. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

MOże mi ktos pomóc?

A spróbuj pobrać instalator najnowszy ze strony, zainstalować i tak pociągnąć betę.

Anna Frankowska

właśnie tak zrobiłem.

I nic to nie dało? A co Ci wyskakuje za komunikat po próbie pobrania bety?

Anna Frankowska

nic.. Wyrzuca bład do jakiegos pliku z błędami. Właśnie ją jakimś cudem pobrałem.

No i wgl co to ejst za pole edycji za przyciskiem anuluj przy tworzeniu wątku, które sie anzywa psełdonim?
:O

#492 1 polubienie

Czekaj, czyli jaką masz betę?
Pozdrawiam,
DP
#StandWithUkraine

Miał betę 39, ale chyba już zdążył, znaczy, udało mu się ją zaktualizować.

Anna Frankowska

#494 1 polubienie

46. Ale już wszystko jasne.

#495 1 polubienie

New bug has succesfully finfinfinfinded.
Na forum głosowym nagrałem testowy wpis bo chciałem wiedzieć co sie stanie jak dam edytuj i coś wpiszę,
zrobił sie z tego wpis tekstowy :D.
Pozdrawiam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#496 1 polubienie

Poprawię. :)
PZDR
DP
#StandWithUkraine

Ale to znaczy, że co, że z wpisu głosowego zrobił się tekstowy? Znaczy on sobie to przetranslatował?
:D

Anna Frankowska

#498 1 polubienie

zauważyłem taką rzecz, że jak nacisnę strzałkę w dół i dojdę do synaturki, to optem już i atk tego wpisu
nie da isę odtworzyć chyba, że zrobię tab i shift+tab

yyyyy ZNaczy dzień dobry. Ja z pytaniem Co się stało z ikonką w Trayu? SYstem WIndows 7 32-bit przed
chwilą zaaktualizowane do bety 46
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#500 1 polubienie

Nie wiem czy to było zgłaszane, obija mi się, że być może tak.... Ale.. Źlee działa wklejanie. Zawsze
się mi treść wkleja na końcu linii w której jestem, nie ważne gdzie bym był kursorem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW