Błąd z piosenką też? :D :D :D To jest naprawdę dziwna sprawa. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
No, właśnie, to jest najdziwniejsze. :D :D :D Awatar nie chce jej polubić. To takie smutne. No, ale zobaczymy, może w końcu ją polubi, a ja w takim razie ustawię moje najnowsze odkrycie. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A spróbuj pobrać instalator najnowszy ze strony, zainstalować i tak pociągnąć betę.
I nic to nie dało? A co Ci wyskakuje za komunikat po próbie pobrania bety?
Miał betę 39, ale chyba już zdążył, znaczy, udało mu się ją zaktualizować.
New bug has succesfully finfinfinfinded. Na forum głosowym nagrałem testowy wpis bo chciałem wiedzieć co sie stanie jak dam edytuj i coś wpiszę, zrobił sie z tego wpis tekstowy :D. Pozdrawiam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ale to znaczy, że co, że z wpisu głosowego zrobił się tekstowy? Znaczy on sobie to przetranslatował? :D
zauważyłem taką rzecz, że jak nacisnę strzałkę w dół i dojdę do synaturki, to optem już i atk tego wpisu nie da isę odtworzyć chyba, że zrobię tab i shift+tab
Nie wiem czy to było zgłaszane, obija mi się, że być może tak.... Ale.. Źlee działa wklejanie. Zawsze się mi treść wkleja na końcu linii w której jestem, nie ważne gdzie bym był kursorem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW