Szybciej działać może na niektórych konfiguracjach, a konkretnie na procesorach o mniejszej ilości rdzeni. U mnie przyspieszenie jest wyraźne na Macbooku Pro, ale na Dellu XPS praktycznie to samo. Wynika to z faktu nieco, mam nadzieję lepszego, rozplanowania użycia procesora.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Nie wiem jaka była domyślna wartośćodświerzania klawiszy, ale miałem 65 na ostatnich wersjach, jak teraz na beta 1 dałem bekspejs z przystrzymaniem to strasnzie przyspiesza i szybko kasuje. mam teraz odświerzanie na 75 i wydaje się być ok. Jak pierwszzy raz instalowałem betę 1 to wyskoczył mi błąd i musiałem jeszcze raz elten odpalić i pobrało się normalnie. PS, ten ostatni błąd opisałem, jak jakiś opiszzę to już nie pisać tutaj?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Wysłałem ci raport ale przy okazji z tematami wbiję go tu. undefined method `[]' for nil:NilClass Section071:324:in `writeini'Section045:75:in `update'Section045:44:in `main'Section045:41:in `loop'Section045:48:in `main'Section074:47Section074:44:in `loop'Section074:51
Ewentualnie spróbuj na szybko jakimś e-speakiem doalttabować sie do okna eltena, i poczekać chwile aż ten pojawi się na pełnym ekranie. Ja ten problem miałem przed betami więc to nie wynika z zainstalowania bety. Przyczyną może być tutaj zmiana np. Orjętacji ekranu w windowsie.
No u mnie nie bangla niestety. :( A chciałam jak zawsze zostać testerem.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."