Archiwum Eltena

Elten 2 - betatesty

Started by pajper 3240 posts last post 7 years ago Closed Page 110 of 162

No, przynajmniej to. :) Dzięki za pomysł.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

O Mam dokładnie to samo, co Julitka.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#2183 1 like

Ja też tak mam jeśli chodzi o blogi

Mi wszystko dziala

Witajcie. Może ktoś już poruszał problem o którym chcę napisać, ale nie mam cierpliwości, żeby ponad 2000 wpisów przeczytać.
Nie mogę odtworzyć żadnego pliku z youtube. Po wciśnięciu entera pojawia się komunikat, że nie można odtworzyć pliku. Nikt z moich znajomych nie ma takiego problemu. Może ktoś ma na to jakąś radę?

#2186 1 like

A jaki to system? BO jak XP to wsparcia dla YT nie ma.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#2188 1 like

Ja tez mam ten system i mi normalnie dziala. Nigdy nie mialam problemu chyba z tym, to ciekawe

#2189 1 like

Witajcie!
Ostatnio kilka osób się pytało w tej sprawie, a więc aby kwestię wyklarować i podać jakiś wiarygodny termin.
Elten 2.3, beta 1 wstępnie zaplanowana jest na 24 czerwca.
Pozdrawiam,
Dawid Pieper
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

No to czekamy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Nie jestem niecierpliwy, pytam się tylko. Bety mialy być 24 czerwca, rozumiem opuznienie, może jakieś dodatkowe zajęcia, to kiedy maja być?

#2192 1 like

Dobre pytanie.
Trudno orzec prawdę mówiąc, na pewno w te wakacje.
#StandWithUkraine

#2193 2 likes

@djgraco Nigdy ich nie będzie. :D Dawid mówił coś o końcu sierpnia, ale zbliża się koniec świata, więc?

#2194 1 like

Bez fajerwerków rozpoczynamy ostatnie już betatesty w gałęzi 2.X.
Na serwer właśnie pomknął Elten 2.3 (beta 1).
Przełomowych nowości ani poprawek tam nie ma, na razie zmiany drzemią pod maską głównie, a jest to pierwszy krok ku nowemu silnikowi.
Jestem na etapie przekształcania kodu tak, by w Eltenie 3.0 łatwo móc wdrożyć nowy Elten Engine.
Dlatego też całkiem możliwe, że Beta 1 Eltena 2.3 popsuła więcej, niż naprawiła, no cóż, sprawdzenie tego to zadanie dla was.
Myślę, że jeszcze ze dwie takie bety będą, ze zmianami raczej niewidocznymi, nim naprawdę zobaczycie zmiany, w tym zapowiadany nowy system tłumaczeń.
#StandWithUkraine

No i już pierwszy problem. Jestem po updacie i co? elten 2.3 beta jelten 2.3 betaj i tak dalej. Wywalić z zadań i nic nie daje.

#2196 1 like

Na ten moment mi wszystko działa
Happy hacking

U mnie też bangla aż miło, i nawet szybciej niż na stabilce, ale to pewnie fata morgana :D

ja właśnie też miałam takie wrażenie ale też myślę że to jakieś złudzenie
Happy hacking

Złudzenie. ten wątek tradycyjnie się dłuuuugo ładuje.

Ja też miałem takie wrażenie.