[18 plus] alkohol
Wróć do Inne#21 grzegorzm
Ochyda kiedyś miałem okazję to pić i to nawed z colą się nie da.
#22 papierek
moja mama sama pije campari bleeeeee.
#23 hryniek
Mi tam Whisky dobrze wchodzilo, ale piłem ino raz i wcześniej już bylem podkręcony innymi specyfikami, więc... To nie jest obiektywne. Bimber... Jak najbardziej się piło i z moich obserwacji po nim dość mały kac jest. ALe jak będę miał okazję przeprowadzić doświadczenie z Whisky w bardziej obiektywnych warunkach to o ile miłość mi i Eltenowi nie dobije i będzie mi się chcialo wgl wypowiedzieć to zdam relację,
#24 misiek
Bimbrów ani innych takich to nawet nie dotykam. Po tych wynalazkach żygam dalej jak widzę.
#25 daszekmdn
Inna kwestia, że nie widzisz :D
#26 misiek
Dobra- nie bądźmy drobiazgowi.
#27 mucha
nie no bimber no zależy jaki bo to wiesz jeden ma mniej wolta drugi więcej tak że ciężko powiedzieć z tym kacem ja tam lubię bimber wypić
#28 piotrk77
Witam.
dlatego napisałem dobrze zrobiony.
jak ktoś spiepszy to czegoś takiego faktycznie nie da się pić,kiedyś miałem możliwość wypicia bimbru zrobionego z soku jabłkowego poprostu cudo :P.
#29 misiek
Mucha- nie wiem. Kilka razy się sparzyłem i nie mam zamiaru dalej testować. A to, że ktoś mi powie, że jest dobrze zrobiony to wiesz- gadać można dużo.
#30 mucha
nie no tutaj masz racje
#31 hryniek
NO to wiadoma sprawa że picie na raz takiego 60% i wiecej to najszczęśliwszym pomysłem nie jest, bo i gardło spalone itp itp, ale mi się też raz zdarzyło z tym przegiąć. :P
#32 MonikaZarczuk
A ja nie znoszę krwawej Marry, pewnie dlatego, że nie lubię soku pomidorowego, a także tequilli, szczególnie z solą.
#33 mucha
ja to tylko drinki to tak zwane szoty piłem sok bananowy z wudką spoko połończenie
#34 iwkan
Lubię wina szampana. A whisky to tylko w kawie po irlanddzku. Poza tym jeszcze różnego rodzaju likiery czy ajerkoniak.
#35 matius
Piłem niedawno Long islant. Całkiem dobry drink.
#36 adelcia
a ja nie pije alkoholu w cale, i nigdy nie probowalam i jestem z tym okey.
zato w mojim zyciu tyh mocno pijacych znalazlo sie wiecej.... wiec ja wole pojsc inna droga.
#37 lwica
Adelciu, choć jestem jeszcze dzieckiem, jak patrzę na ludzi pijących, to też twierdzę, żę lepiej być abstynentem. Im więcej takich osób tym lepiej dla świata.
#38 longshoot
piwerko od czasu do czasu ale żądko, chociaż wole jakąś wódke przynajmniej tak mi się wydaje, nie wiem bo piłem raz na urodzinach, ale jak jest z kim to się chętnie napije czegoś mocniejszego.
#39 MonikaZarczuk
Ja wreszcie też spróbowałam tego long Island i rzeczywiście dobre, choć u mnie jakoś tak to podali, że najpierw tą colę i Icetea było czuć, a potem sam alkohol...
#40 mucha
a gdzie to kupić?