Forum

Miejsca, z których można pobrać Commentary screen reader.

Commentary screen reader

balteam

#1 ·

Edited
Postanowiłem stworzyć miejsce, w którym będą zebrane wszystkie sposoby pobrania csr. Jeśli ktoś chce coś dorzucić, to niech napisze i dodam kolejną możliwość w pierwszym poście.
1 polska grupa csr na telegramie, jest tam ponad 50 osób, łatwo znaleźć odpowiedź na pytania dotyczące tego czytnika.
https://t.me/commentary_pl
2 csr na GitHub
https://github.com/nirenr/jieshuo/releases
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Adasadula

#2 ·

Strona violinista pokazuje error, więc...

DJGraco

#3 ·

No można ją wywalić, bo ten mirror już od dawna nie jest aktualizowany

Numernabis

#5 ·

Czy ta wersja na githubie jest bez chińszczyzny?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Numernabis

#7 ·

OK, dzięki.
Czy da radę bezwzrokowo to zainstalować przy użyciu TalkBacka?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

balteam

#8 ·

No raczej tak, na nowszym androidzie chyba od 14 może być problem z uprawnieniami, trzeba coś tam było wlączyć, poszukaj tu na forum, bo nie pamiętam
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Numernabis

#9 ·

OK, dziękuję.

Numernabis

#10 ·

Coś gdzieś mi się przmknęło, że teraz nie ma już problemu z tymi uprawniniami, mogę prosić o bezpośredni link do CSR europejski, bez chińszczyzny?

pates

#11 ·

Nie wiem, czy jest na jakiejś konkretnej stronie, ale jeśli chcesz, mogę ci zahostować albo dać linka do telegrama.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Numernabis

#12 ·

Kiedyś chyba to było na githubie, nie ma już?

Numernabis

#14 ·

Znalazłem, ale są dwa do pobrania i który jest który?
Która wersja to bez Chińszczyzny?
jieshuo-20250606.apk
64 MB
jieshuo-lite-20250606.apk
17 MB

pates

#15 ·

International.

Numernabis

#16 ·

No, ale przy żadnym niejest napisane international

pates

#17 ·

Wysłałem link do international.

DJGraco

#18 ·

Telegram dialog Telegram
Niestety, nie możesz uzyskać dostępu do tej wiadomości. Nie jesteś członkiem czatu, w którym została ona opublikowana.

Mogłbyś podać link bezpośrednio do kanału?