Jest ktoś, kto tworzy muzykę? Pisze teksty, komponuje melodię itd? A może wolicie już gotowy materiał?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Grupa jest dla muzyków. Czy do tych wierszy ty, albo ktoś podkładacie melodię i powstaje piosenka?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Zaczynam tworzyć własną muzykę. Na razie to raczkuje, więc nie ma nic do publikowania, ale może za jakiś czas... ;) Kiedyś jeszcze kilka tekstów napisałem dla kogoś, ale już ich nie mam, więc jeśli już, to trzeba by nowe wystrugać. :D
A ja od pewnego czasu wykonuje teksty autorskie. Na razie tylko trzy zostały umuzycznione, kolejne są w produkcji. Mam nawet możliwość zaśpiewania swojej piosenki z Filharmonią Opolską, więc dla mnie jest to zaszczyt.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
kohani ja wam wysyłam mojom i nie tylko mojom twurczośćnagrywaliśmy piosenki w studiu w guhołazachw ramach projektu muzyka łonczyreszte dośle jutro jak dostane reszte piosenek na płycie będzie 7 piosenek
Witajcie napisałem tekst do jednej z piosenek piosenka o młodzieżowym fdomu kultury tekst opowiada o mojej pasi do śpiewania może do innej melodi będzie pasowałjak byściechcieli napisać jakomś muzykew stylu poezji śpiewanej lub żeby refren był żywszy tofajnie jak byście wżucili dla mnie jakiś aranż
Witajcie dzisiaj byłem nagrać kolejne 2 utwory już je przesyłam i dam wam opisy do dwuch.Piosenka „Odpocznienie” opowiada o odnajdywaniu spokoju i siły w naturze, gdy brakuje już energii do dalszej drogi. Symboliczna samotna brzoza daje wytchnienie, otuchę i przypomina, że nawet w trudnych chwilach można odzyskać nadzieję. To utwór o zatrzymaniu się, odpoczynku i czerpaniu wsparcia z otaczającego świata. Piosenka niesie również przesłanie skierowane do drugiego człowieka – pokazuje, że troska, miłość i sygnały wsparcia mogą pojawić się w subtelny sposób i mieć wielką wartość. Nuty uczuć to poetycka opowieść o subtelnej stronie miłości i relacji. Piosenka mówi o tym, że najpiękniejsze emocje kryją się w prostych gestach – w spojrzeniu, uśmiechu, czułości. Delikatne metafory, jak przyprawa życia, zapach czy muzyka marzeń, tworzą obraz uczucia, które nie krzyczy, ale trwa – cicho, głęboko i prawdziwie. To utwór o bliskości, która daje spokój i radość.
A ja sobie gram, na gramofonie... Trali trala lalam, trali, tralalalam. No... Na gramofonie to by się chciało. W każdym razie tworzę sobie po godzinach sety didżejskie. Przykłady są na moim blogu.
This site uses cookies to enhance your experience.