Denisie, nie wprowadzaj kolegi w błąd. Zoom H2N kosztuje 669 zł. Wiem, co mówię.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Czasem pracy i jakością przede wszystkim. Zoom H2N ma cztery mikrofony pozwalające na dość dokładne dokonfigurowanie do warunków nagrywanie, ogólnie jakość jest dużo lepsza, ale po zabawie pokrętłami i przyciskami. Jeżeli nie bawić się w konfigurację, tzn. wszystko nagrywać na ustawieniach domyślnych, efekt będzie podobny.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
dla mnie kłopotliwym w h2N jest właśnie to śmiszne pokrętło do ustawiania tych mikrofonów, jednak zwykły H2N miał lepiej to rozwiązane, bo wszystko robiło się przyciskami, ale na szczęście go ustawiłem do moich potrzeb więc jest ok.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.