Audio

odtwarzacze mp3 temat ogólny

Started by Lowca_Androidow 353 posts last post 11 months ago Page 9 of 18

w mediamarkt, pamięć 4gb niemniej jednak to co mi się w nim spodobało to długi czas działania, brak konieczności używania kabli i prosta obsługa, nic z min 8gb sensownego dostępnego niestety nie znalazłem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ile za niego dałeś? Jak wygląda dostępność menu etc?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

kosztował 150zł, a co do menu, to jak się go uruchomi wydaje dźwięk i pierwsza opcja to muzyka, przy każdym kliku wydaje inne piknięcie. Podczas wyłączania też, zmiany utworu itp

No ciekawe nie powiem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

fajny playerek, zwłaszcza że pozwala na nawigację po folderach, i nie ma zbędnych pierdół typu radio, dyktafon. Ma jakieś ustawienia dźwięku oczywiście, jakiś dynamic bass boost np, a jego czas pracy to jakieś 20 30h, coś koło tego.

Wydaje mi się, że na 90% ma dyktafon.

nie, on nie ma na pewno, nawet w instrukcji tak pisze że nie ma ani radia ani dyktafonu.

Jak to gra? Lepiej niż Sansa?

bardzo fajnie gra, nawet nie ma jakiegoś limitu głośności głupiego.

A moim zdaniem do Sansy się nie umywa.
Gra napewno ciszej.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

eee chwilę testowałaś to nie wiesz

Sansa miała ten problem, że miała mało basu, mimoże była głośna. Pates- jest wersja tego odtwarzacza z radyjkiem i dyktafonem z dodanym F na końcu.

ja nie mam tej wersji raczej o ile pamiętam, napewno jej nie mam.

A ta sonówka, którą kupiłeś już ci się nie podoba? Z tą mp4 Sony, którą zaproponowałeś możesz mieć problem z obsługą. Jeśli lubisz Itunes to chyba najlepszym wyjściem będzie Ipod. Ja go właśnie przez Itunes nie kupię.

popsuła się. Co do mp4 to rockboxa bym tam wrzucił. Itunes mi nie przeszkadza, zresztą jest waltr.

Nie można już dostać sansy? Ja bym poszukała, ona jest tego warta!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

To jest jakiś nowy Rockbox? Z tego co pamiętam- ten stary wspierał jakiś jeden stary model Sony. A od czego masz gwarancję?

Nie- nie można, chyba że na aledrogo za astronomiczną kfotę od żerującego cfaniaczka.
--Cytat (magmar):
Nie można już dostać sansy? Ja bym poszukała, ona jest tego warta!

--Koniec cytatu

rockbox ją opsługuje, a co do gwarancji, oddaliśmy. Niestety niemiły facio napisał że niby to z mojej winy i po wykłucaniu się zwrot kasy był.

Skoro tak- to kup tą mp4 Sony. To gdzie ty tamtą kupowałeś?